НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вещи, които носят бедност и такива, които привличат благосъстояние

Вещи, които носят бедност и такива, които привличат благосъстояние

0
Вещи, които носят бедност и такива, които привличат благосъстояние
Вещи, които носят бедност и такива, които привличат благосъстояние

Финансовият успех зависи от много фактори и дори някои вещи, които използваме всеки ден в ежедневието, могат да го отблъснат. Знаейки какви неща унищожават енергията на парите, можете да си спестите проблеми с бедността и да си проправите път към просперитета.

Всеки знае фразата “моят дом е моята крепост”. Това е вярно: енергията на къщата пряко влияе върху състоянието на дадено лице, финансовото му благополучие и успеха. А домашната аура зависи от това, какви предмети има в дома ви. Нашите предци са придавали голямо значение на енергията у дома и затова са били внимателни към декорацията в къщата. Те са знаели, че има неща, които привличат благополучие и са ги поставяли на най-видните места. Също така са били наясно, че някои предмети могат да отблъснат хората от собственото им благосъстояние, да привлекат бедността и неприятностите. Те са ги премахвали възможно най-скоро.

Съвременните специалисти в областта на биоенергетиката, включително известният астролог Тамара Глоба, потвърждават народната мъдрост: съществуват редица предмети, които имат негативна енергия и донасят загуба и бедност на къщата. Опасността е в това, че много от тези неща са толкова често срещани, че дори не ги забелязваме и не знаем за катастрофалния ефект върху нашия финансов успех. След като се отървете от тях навреме, можете да предотвратите проблеми с парите и да привлечете благополучие в живота си.

Кои вещи отблъскват парите?

Стари вещи, които никой не е използвал от дълго време. Съхраняването на боклука на балкона или в необитаема стая е вреден навик на много хора. Точно старите предмети блокират финансовите потоци, което води до проблеми с парите и загуби. За да дойде нещо ново в живота ви, първо трябва да освободите мястото. След като се отървете от износените дрехи, разваленото оборудване и други непотребни вещи, ще отворите път към финансовия успех и той със сигурност ще посети дома ви. А ако замените тези неща с предмети, които привличат богатство, например, амулет за привличане на пари, тогава успехът и благосъстоянието няма да се забавят.

Пукнати домакински съдове и чинии. Домакинските съдове най-често се докосват, поради което оказват силно влияние върху енергията и успеха на всеки, който живее в къщата. В допълнение към факта, че такива съдове са доста очевидна опасност, те отблъскват и енергията на изобилието и благоденствието. За да предотвратите това, опитайте се да изхвърлите счупените чинии и чаши навреме.

Вещи, които пораждат у вас неприятни емоции. Със сигурност никой не иска да притежава предмети в къщата си, които развалят настроението му само с един поглед. Това обаче се случва доста често: например много хора не се осмеляват да изхвърлят картина, която някой им е подарил, въпреки че не предизвиква най-приятните усещания или снимки, които са свързани с негативни спомени. Тези неща не бива да се съхраняват без особена нужда – те извличат енергия и вътрешни сили от вас. Смята се, че в къщата не трябва да има декоративни композиции от сухи цветя: те имат “мъртва” енергия, противоположна енергия на изобилие и просперитет.

Вижте още: Отглеждане на разсад без почва в пластмасова бутилка

Горепосочените предмети рано или късно се появяват в почти всяка къща, но е важно да се отървете от тях своевременно, така че положителната енергия да не напуска вашия дом.