НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ще се изненадате какво ще излезе от червата ви

Ще се изненадате какво ще излезе от червата ви

0
Ще се изненадате какво ще излезе от червата ви
Ще се изненадате какво ще излезе от червата ви

Тази храна чисти фекалните наслагвания в червата и по този начин намалява телесното тегло, а бонусът от подобна храна е, че регулира киселинността в стомаха.

Основните съставки на тази “витаминна салата” (зеленчуци и тъмнозелен зеленчук), които обогатяват организма с витамини и минерали, са пълни с фибри и пектин.

Благодарение на тях, тази здравословна храна допринася за ефективното прочистване на червата. Следователно, с изчистването на червата, намалявате и вашето тегло.

Но това не е всичко: защото някои от съставките на тази салата са нискокалорични, с въвеждане на това ядене (например за вечеря), то може да помогне да се освободите от мастните натрупвания.

За тази витаминна салата са ви необходими:

-зелка

– цвекло

-морков

– тъмнолист зеленчук

– лимонов сок

– олио

Начин на приготвяне:

Настържете зелето, цвеклото и морковите в съотношение 3: 1: 1.

Добавете подправки по ваш вкус (магданоз, целина). Намачкайте зеленчуците, така че да пуснат сок. Добавете малко лимонов сок. По желание, за да се постигне пикантност, към салатата може да добавите смачкана скилидка чесън.

Сложете много малко олио (препоръчва се ленено или зехтин).

Не е необходимо салатата да се осолява. Ако не можете да се откажете от соления вкус, използвайте соев сос, който съдържа сол и подобрява вкуса на храната и има висока хранителна стойност и, най-важното, не е вреден за здравето.

Имайте предвид, че ако нямате достатъчно жлъчни киселини, не се препоръчва консумирането на кисело зеле.