НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Каква домакиня сте според сервиза, който ви харесва?

Каква домакиня сте според сервиза, който ви харесва?

0
Каква домакиня сте според сервиза, който ви харесва?
Каква домакиня сте според сервиза, който ви харесва?

Много точен тест! Искате да разберете каква домакиня сте? Сервизът, който сте избрали, ще ви подскаже това!

Според легендата Питагор измислил специална чаша, за да пие по-малко. Течността в чашата достигала до определена точка и всичко останало, преливало по краищата, или изтичало през специален отвор на дъното.

Обяснението се крие в елементарната физика и няма никаква магия: законът на Паскал за скачените съдове. В центъра на чашата има канал, който е извит. Единият край започва от дъното на чашата, а другия води към дъното на столчето на чашата.

Френската дума “assiette” има три значения: “равновесие”, “основа” и “опора”. Има версия, в която точно така се е появил израза “не съм в равновесие”: някои неправилно превеждат френската фраза на “губя опора”.

Замисляли ли сте колко удобно би било да ядете от чиния, след като преди това сте яли салата или нещо горещо? Идеята надали ви се струва фантастична. Затова пък има цял набор от кухненски прибори: чинии, чаши, купи!

Разберете каква домакиня сте! Кой сервиз ви хареса повече?

Ако изберете номер 1, то вкусът ви е страхотен! Харесвате минимализма и простотата, като в същото време държите всичко да изглежда скъпо и висококачествено. Предпочитате да събирате съдове в едни и същи цветове и тонове, така че всичко да изглежда стилно. Вие сте отлична домакиня!

Ако изберете номер 2, то не се стремите да бъдете много добра домакиня. По принцип нито чиниите, нито интериора на дома ви са нещо важно и първокласно за вас. Не се притеснявате за домашния си комфорт, защото все още не сте готови да отделите време за домакинската работа. Може би един ден всичко ще се промени!

Ако изберете номер 3, вие сте добра домакиня, която определено има вкус, дори ако понякога изглеждате старомодни. Вие обожавате всякакви видове сервизи, така че отдавна сте взели от баба си онези, които сте харесали най-много! Обичате да приемате гости, които от своя страна винаги се възхищават на дома ви!

Ако изберете номер 4, определено искате да се справите с домашната работа! От почистването не чувствате нито умора, нито дразнене, защото този процес винаги ви успокоява. Ако чистите, предпочитате в дома ви да няма никой друг освен вас. Така всичко ще бъде наред!

Ако изберете номер 5, сте добра домакиня, но не обичате да стоите дълго време в дома си. По-скоро просто нямате време за това. Винаги намирате по-интересни и важни неща, така че просто нямате енергия да се занимавате с домакински задачи. И все пак, когато се вдъхновите, всичко свети от чистота!

Вижте още: Изберете роза и вижте дали ще се сбъдне най-голямото ви желание!

Ако изберете номер 6, вие сте домакинята – идеал. Обичате да приемате гости и да слушате техните похвали за вашия дом! Всичко винаги стои на точно определено място… За вас мястото, на което сте поставили предметите си, е идеално и нямате нужда от помощ в подреждането им.