НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Tест, с който ще разберете какъв сте: енергиен вампир или донор?

Tест, с който ще разберете какъв сте: енергиен вампир или донор?

0
Tест, с който ще разберете какъв сте енергиен вампир или донор
Tест, с който ще разберете какъв сте енергиен вампир или донор

Всеки човек е уникален по свой собствен начин. Всички ние имаме различен мироглед, лични качества и начин на живот. В допълнение, всеки човек има своя собствена, специална енергия.
Именно тя оказва силно влияние върху нашия характер и взаимоотношения ни с хората. В крайна сметка ще се съгласите, че по неизвестни причини, когато общуваме с определен човек, се чувстваме като “изцеден лимон” и това е изключително неприятно за нас. Въпреки, че той е доста добър по характер и много красив на външен вид… Въпросът е, че хората общуват помежду си благодарение на съвместим енергиен фон.
Хората могат да бъдат разделени на такива с пет вида енергия: вампири, донори, неутрални, бели магьосници и черни магьосници. Можете да определите типа си с помощта на нумерологията и този тест. За да направите това, трябва да съберете всички цифри от датата си на раждане. Да речем датата на раждане е: 17.02.1990 = 1 + 7 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 0 = 29; 2 + 9 = 11; 1 + 1 = 2. Числото 2 е номерът на типа енергия. Сега трябва да намерите в коя графа попадате и да разберете вашия тип енергия.

Енергийни вампири. Числа: 1 и 2. Вампирите могат да завладеят енергията на околните. Те се нуждаят от постоянното изпиване на жизнените сили на други хора. Енергийните вампири могат да отнемат енергия както съзнателно, така и несъзнателно. Процесът на поглъщане на енергия, като правило, възниква в резултат на кавги, конфликти, интимни разговори и в случай на други емоционални контакти.

Донори. Числа: 5 и 7. Хората – донори са тези, които дават енергията си на вампирите. Те самите не са способни да я поглъщат, така че, ако често са в компания на енергийни вампири, жизнените им сили отиват при тях.

Неутрални. Числа: 3, 6 и 8. Хора от този тип не отнемат, но също така и не дават енергия. Тяхното енергийно поле е достатъчно защитено и силно, което им позволява да бъдат винаги в добра форма.

Бели магьосници. Число: 9. Белите магьосници имат невероятната способност да контролират своята енергия. Те могат да я дадат, когато е необходимо, но самите те никога не се стремят да приемат енергия.

Черна магьосници. Число: 4. Представителите на този тип могат да бъдат неутрални и да се превърнат в енергийни вампири. Те, точно както и белите магьосници, могат да контролират енергийния си заряд.

Въз основа на тези типове се създават взаимоотношения между хората. Странно е, но съюзът на донора и вампира може да бъде много успешен и за двамата, ако, разбира се, енергията на донора е достатъчна за двама. Но ако самият донор страда от енергийно опустошение и липса на емоции, то всеки контакт с вампира ще му донесе негативи. Между неутралните и белите магьосници може да има много успешен съюз. Между тях винаги ще има спокойна и стабилна връзка. Черните и белите магьосници – постигат баланс. Хората от тези типове, като правило, са много приятелски настроени. Те могат лесно да установят контакт помежду си и да намерят общи точки.

Вижте още: Изберете една от тези лампи и вижте какво ще ви предскаже!

Вампири и черни магьосници – съюзът няма да е успешен. Всеки от тях ще се опита да отнеме енергията от другия, което ще доведе до опустошение и за двамата. С черните магьосници, неутралните няма да оцелеят, което няма да може да зареди магьосника с енергия в точното време. Останалите комбинации от енергийни типове хора са неутрални.