НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Бельото ви ще стане ослепително бяло за 15 минути в този разтвор!

Бельото ви ще стане ослепително бяло за 15 минути в този разтвор!

0
Бельото ви ще стане ослепително бяло за 15 минути в този разтвор!
Бельото ви ще стане ослепително бяло за 15 минути в този разтвор!

Бельото, особено бялото е доста трудно да се поддържа в ослепителен вид. Със сигурност и вие като всяка добра домакиня в дома си имате поне един бял сутиен, който сте на път да изхвърлите, защото по никакъв начин не можете да се избавите от пожълтяванията върху него. Но не бързайте да го правите. Днес ще ви покажем един много лесен, прост и ефективен начин да възвърнете белотата и чистотата на любимия си сутиен.

Всичко, което трябва да направите е да го поставите в разтвор от 3
компонента и след 15 минути, ще получите невероятен резултат и ослепителна белота!

Бельото притежава магически свойства. Можете дори чувал да облечете върху себе си, но ако под него сте със зашеметяващ дантелен ансамбъл, вие ще се чувствате като красавица за милиони. През пролетта и лятото вие със сигурност предпочитате светли дрехи и затова бельото, което избирате, в повечето случаи е бяло. Но има един проблем – то бързо губи привлекателния си външен вид, пожълтява или посивява.Белите сутиени и бикини доста трудно да се изпират, защото материята им не може да понася тежки избелващи средства. Днес ние ще ви кажем какви съставки трябва да се добавят към водата, за да се върне ослепителната белота на сутиена.

Необходими продукти:

. 2 супени лъжици сол
. 1 супена лъжица сода
. 1 супена лъжица прах за пране

Начин на използване:

Налейте в леген топла, но не гореща вода. Добавете съставките и разбъркайте, за да се разтворят добре. Оставете сутиените да се накиснат за 15 минути – това е напълно достатъчно.

Ако вашето бельо не е в много добро състояние, оставете го в този разтвор за 30 минути, но не повече. След това изперете прането на ръка, но без да търкате прекалено и да го дърпате. Изплакнете сутиените в чиста топла вода – и готово!

Запомнете: веднъж завинаги се откажете от сушенето на бельо с бял цвят на батерията на банята – така се появяват жълтите петна. Между другото, този метод на пране е идеален не само за бельо, но и за леки бели блузи, тениски и ризи.

Сега вашето бельо ще бъде ослепително бяло за много дълго. И не забравяйте да споделите тези ценни съвети с приятелите си, те ще ви бъдат много благодарни!