НАЧАЛО ТЕСТОВЕ От коя чаша бихте пили чай или кафе? Тест разкриващ тайните ви!

От коя чаша бихте пили чай или кафе? Тест разкриващ тайните ви!

0
От коя чаша бихте пили чай или кафе? Тест разкриващ тайните ви!
От коя чаша бихте пили чай или кафе? Тест разкриващ тайните ви!

Погледнете и изберете една чаша от изобразените на картинката! Коя от тях ви харесва? Изборът ви ще разкрие неподозирани черти на вашия характер.

От коя чаша бихте предпочели да пиете чай или кафе?

1. Това е изборът на един позитивен човек, който лесно може да намери общ език с всички. Забелязвате само доброто в хората и това ви помага да се чувствате страхотно. Вие обичате животните, филмите и приятните разговори.

Не се стремите към романтичните отношения, а предпочитате да прекарвате времето си с приятелите и семейството.

2. За вас, качеството е много по-важно от количеството. В повечето случаи се придържате към класическия подход. Вие сте чувствителен човек, който не обича в обичайния ред на живота му да се намесват грубо. Човек с такова предпочитание е доста уверен в своята външност, но въпреки това, има ниско самочувствие. При вас всичко трябва да е под контрол.

Вие сте мъдър, интелигентен човек, но вниманието ви понякога ви изневерява и вие наистина се доверявате на неподходящите хора. Радвате се на общуване, което вдъхновява хората да се променят към по-добро.

3. Все едно как, но за вас е важно да помагате на другите. Цялостно организиране на събития, планиране на бизнес вечеря или тържество, за вас е просто удоволствие. Такива като вас, са просто незаменими в офиса. Но след като се окажете в своя територията, това е съвсем друга история.

Вашият личен живот по-скоро трябва да балансира между желанието да контролирате всичко и нервността поради невъзможността да го направите. За вас е важно да държите всичко под контрол.

Ще ви отнеме много време, за да научите как да останете в хармония между желанията и реалността. Разбира се, вероятно не е лошо да се живее според законите на комедийния филм или развлекателното шоу. Но вие сте човек и за вас е присъщо да мислите и да планирате.

4. Вашият живот – е вечно бързане. За вас денят има твърде малко часове за всички задачи. Не обичате да оставате насаме с мислите си, затова винаги се натоварвате прекалено. Дисциплината е силната черта на характера ви. Освен това, трябва да разберете какво наистина искате от живота.

Прекарвайте повече време с хора, които са в състояние да ви вдъхновяват и да ви правят щастливи. Сега е идеалният момент да погледнете на обкръжаващия ви свят, като на истинско чудо. Трябва да забавите темпото и да се огледате наоколо.

5. В живота ви има твърде малко чувства. За вас са присъщи грижовността и добротата, но когато става дума за собствените ви мечти и планове за бъдещето, вие се изгубвате. Разберете най-накрая какво действително ви прави щастливи. Отнасяте се сърдечно към хората и животните, обичате живота и умеете да му се наслаждавате. Но освен това е важно да обичате работата си, защото искате да бъде разбрани и оценени.

6. Трудолюбива, динамична личност, която се чувства комфортно и уверено само криейки чувствата си. Промените в световен мащаб не са за вас. От вас лъха тъга и печал и целият ви живот се определя от техните тъмни ивици. Депресията и нещастието не добавят цвят и наситеност на живота, опитайте се да се избавите от тях.

7. Винаги се притеснявате за всичко, така че изцяло сте съставени от графици и таблици. Комфортно ви е да живеете на повърхността и да не вниквате в нищо по-дълбоко. Вие предпочитате да се движите по течението и сериозните отношения ви плашат.

Концентрирайте се върху собствените си мечти и желания. Намерете нещо,
което наистина ви прави щастливи и ви въодушевява.

Вие обичате хората и можете да бъдете изключително чувствителен човек. Радвайте се на хармонията на ежедневието и обмисляйте внимателно всяко едно от своите решения.

8. Загадъчна и находчива личност, пълна с различни идеи. Истински вродената креативност ви помага да развивате фантастичните си идеи. Малко по-затворен мислител, но до край предан на работата си. Доверете се на своята интуиция и вдъхновение, позовавайки се на невероятния си ум.

9. Харесва ви да чувствате любовта и възхищението на другите. Приятен разговор, една хубава книга, научаването на нещо ново или любима песен, могат да направят деня ви чудесен.

Осъзнатата любезност и учтивост, като че ли ви изпълват с енергия. Иска ви се да се превърнете в широко известна личност, преуспяла и постигнала много, но самовлюбеността ви не ви позволява да сбъднете мечтите си.

Да поставяш себе си над всички останали – това е нормално, но само до толкова, до колкото да не ощетяваш околните. Най-накрая трябва да напуснете балона, в който живеете и да оцените живота по нов начин от недвусмислена гледна точка.

10. Обичате да творите. Вие сте доста широко скроена личност. Не губите времето си напразно: лесно възприемате новите идеи в живота, не се страхувате да използвате откриващите се нови възможности и да прибягвате до нетрадиционни начини на мислене.

Вие се стремите да си останете изцяло творческа личност. Според избраната от вас чаша, вие по-скоро сте велик писател, един достоен студент или божествен готвач. Въпреки това, вие изключително много се смущавате, когато трябва да поставите началото на нещо съвсем ново. Неизвестността ви кара да чувствате несигурност и дискомфорт.

Вашата основна задача е единствено в това да се престрашите и да се решите да започнете. Добавете спонтанност в живота си и се наслаждавайте!

11. Вие обичате много да се забавлявате, но изглежда, изобщо нямате намерение да се развивате и да вървите напред. Като правило, вие доброволно се захващате с големи проекти, но много скоро се отегчавате, разочаровате се и започвате да чувствате, че това изобщо не е за вас.

Присъщо ви е много да осъждате другите, имайки убедеността за това как действително трябва да бъдат нещата. Това най-вероятно се дължи на подсъзнателното ви убеждение, че при вас според вашите измерения, не всичко е наред.

Не обичате да действате без напътствия и указания. Опитайте се въпреки всичко да разширите своя кръгозор.

12. Забавна, необикновена личност, гледаща на света през розови очила. Някои хора могат уверено да кажат, че вие струвате повече от самия живот, като се има предвид положителната енергия, излъчвана от вас.

Според избора ви на чаша -светските партита и романтичните срещи са вашата стихия. Вас истински ви радва щастието на другите. Но не забравяйте, че животът принадлежи изцяло само на вас и на никой друг. Разбира се, вие със сигурност можете с лекота да помогнете на другите да постигнат целите си, но нужно ли ви е това?

Сега е времето да се замислите и да поработите над себе си. Защото понякога, когато дълго време останете насаме с мислите си, се чувствате депресирани и опустошени. За вас е важно да се храните с енергията на другите.

13. Вие прекалено се притеснявате за всичко случващо се по света. Въпреки това, намирайки се между стените на собствения си дом, е много трудно някой да ви помогне с нещо.

Вие разбирате, че всичко, което се случва в този свят, е твърде много за вас, така че правите избор в полза на някой познат. За вас е присъщо да гледате назад в последните години и да се надявате всичко да е както преди. Промени, разбира се, се случват в живота ви, но за вас е важно да свикнете с новото състояние на нещата, да се нагласите и да се настроите към абсолютно всичко.

Поради навика ви да обвинявате другите за това, което се случва, вие забравяте, че всеки човек е създател на собствения си живот. Възможно е периодично да изпадате в тъга или депресия, но е важно да преодолявате тези чувства, не забравяйки да благодарите за всичко, което имате.

14. Нямате нищо против това, след дълъг работен ден, да се излежавате на слънце, докато се наслаждавате на студено питие в ръка. Не ви достига амбиция, но това е само защото мислите, че е абсолютно безсмислена.

Според избора на тази чаша, вие сте в състояние да се наслаждавате на всички блага на живота, но в същото време осъзнавате, че всичко може да се промени още утре и не във ваша полза. Чувствате ограничения, затова се стремите да получите всичко от живот до краен предел.

Най-простите неща в живота са достатъчно важни за вас, така че вие изпитвате любов и привързаност към семейството и приятелите си. Обичате да участвате в нещата и в никакъв случай няма да пропуснете възможността за това. Понякога ви обзема безумното желание да бъдете източник на глобални промени.

15. Личност, която е избрала тази чаша е пълна с енергия и обича по свой собствен начин да изненадва другите. На вас ви е достатъчно комфортно да бъдете себе си, така че винаги се опитвате да бъдете център на вниманието. Разбира се, защото вие сте душата на компанията с отличното си чувство за хумор. За вас е важно, на всеки да му е забавно и интересно да прекарва времето си с вас.

Никога не си позволявате да пропуснете някоя авантюра или поредното приключение. И като правило, вие сте един от тези, които последни си тръгват от купона. В крайна сметка, ако си тръгнете по-рано, може да пропуснете най-интересното.

Вие сте добър човек, но учудващо е, че невероятно трудно приемате добротата на другите. В действителност, вие сте обикновен човек, на който не са чужди дълбоките чувства и емоции. Не прикривайте с шеги своите тревоги и вълнения. Понякога просто трябва да се изпуска парата.

А вие избирайки предпочитаната чаша, познахте ли в някое от описанията себе си? Съответства ли то на действителността? Споделете мнението си в коментарите!