НАЧАЛО ЗДРАВЕ Диабет се лекува! Тайната е проста: На гладно пийте по една чаша...

Диабет се лекува! Тайната е проста: На гладно пийте по една чаша сок

0
Диабет се лекува! Тайната е проста На гладно пийте по една чаша сок
Диабет се лекува! Тайната е проста На гладно пийте по една чаша сок

Диабет се лекува напълно и е възможно човек да го постигне сам, без да се погубва допълнително с химиите и лекарствата, които непрекъснато ни изписват лекари и фармацевти с една единствена цел печалба.

След като преди четири години, му била поставена диагноза хипертония и захарен диабет, мъж решил да сложи край на традиционното лечение и да потърси средства от природата. И той наистина успял в това.

За свое голямо учудване, той съвсем случайно открива, че има диабет. Чувствал жажда през цялото време и когато дал кръв за изследане, резултатите показали, че нивото на кръвната му захар достига 29, което означава, че панкреасът му не функционира правилно от дълго време. Мъжът започнал лечение с инсулин.

Но, нито терапията, нито редовните физически упражнения подобрили състоянието му. В действителност, ставало даже по-лошо. Неговите нива на триглицеридите достигнали 16, а кръвното му налягане било 150/100.

Именно тогава той решил да отвори нова глава в живота си. Първото нещо, което направил – купил си блендер.

Първата седмица била най-трудна. Той имал много изкушения. Но въпреки това, успешно изкарал една седмица и положителните резултати скоро започнали да се появяват – кръвната му захар спаднала до 5.

Излишно е да казваме, че това го изненадало, защото той по-рано е трябвало да взема редица медикаменти за намаляване и контрол на нивото на кръвната захар. Следващото нещо, което направил – спрял приема на инсулин, защото с новия си начин на хранене нямало как да повиши нивата на кръвната захар. А като допълнителен бонус, той започнал да намалява и теглото си – отслабнал с 11 килограма за един месец. Мъжът решил да не спира дотук.

След 4 месеца, той изгубил повече от 20 килограма от теглото си, кръвното му налягане станало 120/70, а нивата на триглицеридите – 1.4. Бил напълно нов човек. Той вече не вземал никакви лекарства, а и никога до преди това не се бил чувствал по-здрав или по-щастлив.

По-долу е рецептата за любимия му сок

Натурален сок лекуващ диабет

Необходими продукти:

• 5 банана
• 2 ябълки
• 2 кивита
• шепа зеле

Начин на приготвяне:

Смесете добре всички съставки в блендер, а след това добавете половин литър вода. Изпийте половината от тази напитка още сутринта, на гладно, веднага след като се събудите, а останалата част пийте в течение на целия ден.

Допълнителни съвети:

По време на този режим на хранене трябва да се консумират много пресни плодове и зеленчуци. Риба тон също се препоръчва, поради високото й съдържание на витамин В12. Това е един от основните витамини за правилното функциониране на организма.