НАЧАЛО ЗДРАВЕ Естествено средство при хемороиди, стрии и акне

Естествено средство при хемороиди, стрии и акне

0
Естествено средство при хемороиди, стрии и акне
Естествено средство при хемороиди, стрии и акне

Естествено средство при хемороиди, стрии и акне!

В допълнение към добре позната употреба на свинската мас за готвене, тя също се използва за лечение на някои заболявания. Какво е необходимо: пречистване на свинска мас в 9 води. Какво означава това?

Това означава, че свинската мас се измива във вода девет пъти, т.е. процес, който трябва да се повтари толкова пъти, колкото е необходимо, за да се получи идеална мас.

Лек при гинекологични проблеми

Свинската мас често се използва при възпалени яйчници и неприятен секрет. За това лечение са ви необходими:

-тампон от стерилна марля, потопен в свинска мас (преминала през 9 води).

Тампонът се поставя във вагината и се оставя да действа цяла нощ, а лечението продължава една седмица.

Лек за кашлица и бронхит

При децата често се използва като лек за кашлица и бронхит: Прави се компрес и се поставя на гърлото. Така свинската мас е най-ефективна. Не трябва да се използва, ако детето има висока температура.

Помага при настинка и кихане.

Лек за хемороиди

Едно от най-неприятните неща са хемороидите, защото е много трудно да се избавите от тях. Един от начините е с помощта на свинската мас. Нанася се върху болното място. Това може да допринесе за намаляване или дори за пълно предотвратяване на сърбежа, паренето, зачервяването и възпалението.

При акне

Ако от дълго време имате проблеми с акне, което не минава, опитайте се да намажете лицето или тялото, където имате пъпки, със свинска мас. В народната медицина свинската мас се използва и при напукани пети, лакти и сухи ръце.

За идеална коса

Ако имате суха коса, свинската мас ще ви помогне. Тези, които са използвали свинска мас за косата си, казват, че е станала много по-красива и буйна. Свинската мас трябва да се нанесе върху косата преди измиване, т.е. върху мръсна коса. След измиване изплакнете с чай от лайка. Резултатите са изумителни.

В кремове за лице

Може да се използва и за приготвяне на кремове в домашни условия. Тъй като свинската мас не мирише особено приятно, се добавя сода за хляб, лайка и невен, за да се подобри мириса.

При акне и стрии

Като естествено средство, свинската мас е иделана при стрии и акне. Жените, които току-що са родили, често имат проблем със стриите. Това, от което се нуждаят е свинска мас.

Неприятната миризма на свинската мас може да бъде неутрализирана чрез смесването с друг крем, след което е добре да се втрие в мястото, където са се появили стрии. Този крем трябва да се използва за по-дълго време.

Лек при синуси

Болките при синузит, са буквално непоносими. Използват се различни методи за лечения, а един от тях е с помощта на свинската мас. С клечка за уши намажете ноздрите си и след това ги притиснете с пръсти.

Докато лежите по гръб, маста ще действа и ще облекчи болките, които се появяват заради възпалените синуси. Можете да повторите тази процедура няколко пъти на ден.