НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахване на кафяви петна по лицето с много прост трик!

Премахване на кафяви петна по лицето с много прост трик!

0
Премахване на кафяви петна по лицето с много прост трик!
Премахване на кафяви петна по лицето с много прост трик!

Кафявите петна или пигментацията по кожата са здравословен проблем. Най-често тези петна се появяват по лицето, ръцете, раменете, краката, през годините и броят им непрекъснато расте.

По-долу ви представяме един много прост, но ефективен натурален продукт, който ще ви помогне да се отървете от тези петна и кожата ви ще изглежда по-добре и по-млада.

Трябват ви само две съставки, които да се смесят и да се приложат върху засегнатата област. Нужни са ви свеж лук и оцет.

Сокът от пресния лук отдавна се използва за лечение на белези и други кожни проблеми, тъй като съдържа антиоксиданти, които защитават кожата.

Самият оцет или ябълковият оцет има хидро-киселина, която премахва мъртвите кожни клетки и в комбинация с лука може да направи чудеса за кожата.

Ето как да го приготвите:

Вземете пресен лук и го нарежете на парчета, а след това го разбийте в блендер и разбъркайте добре. Добавете оцета и разбъркайте добре до получаването на гладка смес.

Първите ефекти ще бъдат видими само след седем дни, но продължете да прилагате, докато не се отървете напълно от старческите петна.

Ако информацията е била полезна за вас, не се колебайте да я споделите с приятелите си.