НАЧАЛО ЗДРАВЕ Не убивайте охлюва, той може да ви помогне да се излекувате!

Не убивайте охлюва, той може да ви помогне да се излекувате!

0
Не убивайте охлюва, той може да ви помогне да се излекувате!
Не убивайте охлюва, той може да ви помогне да се излекувате!

Не убивайте охлюва, той може да ви помогне да се излекувате !

Има брадавици, които се появяват вследствие на някои вирусни инфекции и следователно те се отстраняват, като се премахне причината за тяхното появяване.

Вторият тип брадавици са фиброиди и те се отстраняват по различни начини, защото представляват естетически проблем. Ако вече сте решили да отстраните брадавицата от тялото, си а не искате да отидете на лекар, най-добре е първо да опитате билката Росопас.

Известна е и под името “змийско мляко”. Откъснете от билката, листа или клонче, изчакайте млякото да потече от това място. Това мляко с жълто-оранжев цвят, втрийте върху брадавицата. В повечето случаи само едно приложение е достатъчно, за да изчезне брадавицата.

За отстраняване на брадавиците, един съсед използваше, вярвате или не охлюв. Чул, че трябва да намери охлюв и с неговата слуз да намаже брадавицата.

Така и направил, макар че не вярвал, че това наистина ще помогне. В продължение на два или три дни повторил процедурата и брадавицата изчезнала. Опитайте този начин за премахване, защото е абсолютно сигурен и не може да ви навреди.