НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почти всяка жена ги има: Ето как да стопите кистите на гърдите

Почти всяка жена ги има: Ето как да стопите кистите на гърдите

0
Почти всяка жена ги има: Ето как да стопите кистите на гърдите
Почти всяка жена ги има: Ето как да стопите кистите на гърдите

Кистите се появяват в различни части на тялото, особено при жените. Медицинските методи обикновено са инвазивни и болезнени, но проблемът е, че често медицинското лечение се повтаря.

Народната медицина много често може да бъде от помощ при лечение на много заболявания. Когато става въпрос за кисти, ето една рецепта с алое вера.

Необходими съставки:

Половин литър медицински алкохол

Половин килограм качествен мед

0,750 литра червено вино

Половин килограм кафе от цикория

150 грама листа от алое (не трябва да поливате растението 7 дни преди събирането на листата)

Процедура:

Почистете листата от алое от бодлите, след това ги смелете в месомелачка или блендер. Добавете останалите съставки и разбъркайте добре.

Ще ви трябва по-голям буркан, за предпочитане 3 кг, за да съберете всички съставки. Затворете буркана и го оставете на тъмно и хладно място за 14 дни.

След това прецедете съдържанието и го съхранявайте в стъклени бутилки. Течността се пие един до два часа преди хранене, три пъти на ден, една супена лъжица.

Важно е стомахът да е празен преди и след консумирането на натуралното лекарство, за да не пречи на храната.

Мнозина казват, че тази напитка им е помогнала повечето кисти да изчезнат, особено по-малките, от гърдите, бъбреците и женските органи. Най-често са необходими две дози.

Няма да сгрешите, ако консумирате това лекарство и превантивно, за да засилите имунитета и да подобрите цялостното функциониране на тялото.

При деца това лекарство се дава като превантивно средство за по-добър имунитет, но в по-малко количество, коригирано според теглото му. Оптимално би било половин супена лъжица, три пъти на ден.