НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Три зодиакални знака, на които април ще им донесе пари

Три зодиакални знака, на които април ще им донесе пари

0
Три зодиакални знака, на които април ще им донесе пари
Три зодиакални знака, на които април ще им донесе пари

Тези три зодиакални знака през април ще имат огромен приток на пари, който трябва да използват.

Близнаци

Още в началото на месеца Близнаци ще имат порив на креативност, а Меркурий ще им донесе по-голяма активност в областта на общуването и приятелството, могат да сключат и някои бизнес споразумения.

От 6 до 18 април Венера ще направи добри аспекти с Марс в сферата на финансите. След това Близнаци могат да се справят с някои тайни дела или да постигнат голям успех във всичко, което засяга инвестиции, заеми и финансови договори.

От 24 април, когато Венера преминава в този знак, те ще се чувстват много по-добре и по-освободени, а парите ще дойдат сами. Най-добри печалби ще дойдат от търговията и работата, свързана с комуникация и транспорт, но също така и от работата онлайн.

Лъв

Началото на април ще донесе на Лъвовете огромен паричен поток, но също така и възможни рискови сделки, поради инвестирането на голяма сума пари. Би трябвало да приемете сътрудничество с Везни или Скорпион.

Венера, Марс и Плутон ще влияят страхотно от 6 април до 19 април в областта на кариерата и това са идеални аспекти, които трябва да се използват, за да се консолидират някои бизнес фондации, да се създаде отлично сътрудничество с хората на властта, но и да спечелите пари от това, което обичате.

До края на месеца финансовото ви положение ще бъде страхотно, особено за тези Лъвове, които се занимават с луксозни и обществени дела.

Козирог

Повечето Козирози в началото на април ще бъдат много заети поради влиянието на пълната луна, но също така може да им донесе много напредък и положителни договорки с началниците.

След 5 април Венера ще влезе в астрологичното ви поле на творчество и развлечения и ще ви даде идея за растеж, както и за разширяване на бизнеса ви, особено тези, които се занимават в сферата на забавленията.

В отлични аспекти с Марс и Плутон, от 7 до 19 април, Венера може да ви даде много важни моменти за кариерата ви. По ваша инициатива можете да започнете и важен проект, който ще ви донесе много пари.

Работата във връзка с недвижими имоти, както и решаването на проблем с жилищното настаняване, може да бъде и основното занимание на Козирог през април.