НАЧАЛО ЗДРАВЕ Фармацевтите го крият от нас, защото е евтино и ефикасно

Фармацевтите го крият от нас, защото е евтино и ефикасно

Фармацевтите го крият от нас, защото е евтино и ефикасно
Фармацевтите го крият от нас, защото е евтино и ефикасно

Фармацевтите го крият от нас, защото е евтино и ефикасно!

Тази напитка не е обикновена, защото може да спаси живот, а това е доказано, въпреки че фармацевтичните компании го крият от обществото.

Не е чудно, че напитката е много лековита и евтина.

Всъщност става въпрос за сода бикарбонат, чийто ефект се оказва по-добър от химиотерапията и ако добавите малко лимон, ще получите убиец на раковите клетки.

Толкова е просто, че мнозина не вярват, че това е възможно. Лимонът е доказал своите противоракови свойства, защото предотвратява храненето на туморите.

Ото Хайнрих Уорбург отдавна е установил това. Той получи Нобеловата награда за изследване на рака.

Той е доказал, че на мястото, където се развиват туморите, има недостатъчна снабденост с кислород, т.е. липсва кислород в организма, а именно содата бикарбонат може да отнесе кислорода до всяко място в организма.

Така че, ако сте здрави, е достатъчно веднъж месечно да пиете тази напитка, със сода за хляб заедно с лимон, за да запазите здравето си.

Ами ако вече имате заболяване?

Ако вече имате заболяване, тази напитка трябва да се консумира всеки ден преди хранене.

Не забравяйте, че по време на лечението трябва да избягвате червеното месо и млечните продукти, защото те елиминират ефекта на лека.

Също така, трябва да знаете, че когато разбърквате сода и лимонов сок се получава бурна реакция, т.е. излиза пяна, затова е желателно напитката да приготвяте във висока стъклена чаша.

Можете да добавите малко вода, но трябва да разбъркате добре и да изпиете напитката, когато реакцията приключи.