НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Дължината на косата ви разкрива черти от вашия характер

Дължината на косата ви разкрива черти от вашия характер

0
Дължината на косата ви разкрива черти от вашия характер
Дължината на косата ви разкрива черти от вашия характер

Резултатът от този тест е невероятен! Дължината на косата е нещо, което много жени променят доста често в себе си. Също това психолозите твърдят, че всяка промяна в начина, по който изглежда, включително прическата, е знак за вътрешните промени в една жена. И няма как да не се съгласим с това!

1) Къса коса (прическата като на “момче”)

Тази дама пази младостта на душата си за цял живот. Може бързо да взема решения, изключително мъдра е. Роден лидер, но често поставя себе си на заден план: вярва, че основното нещо са семейството и децата. Творческа личност.

2) Дължина на косата, която покрива ушите, но не стига раменете

Това е прическата на истинска дама. Изискана, нежна, грижовна, това е просто мечтата за всеки човек. Но не се ласкайте – тези дами практически не се поддават на влиянието на някой друг, дълбоко в себе си винаги знаят какво искат и почти винаги го получават. Стоят очарователно и нежно се усмихват, а целият свят е готов да падне в краката им.

3) Дължина на косата малко под раменете

Тази жена иска да защитава. Тези дами са много гъвкави и невероятно харизматични. Излъчват някаква неуловима енергия, толкова силна, че привлича хората като магнит. Хората са привлечени от тази жена, която винаги постъпва правилно, защото е роден психолог.

Вижте още: Просто изберете ангел и разберете какво ви очаква в бъдеще

4) Дълга коса

Преди се е вярвало, че цялата сила на човек е в косата му. И това несъмнено е така. Жените с дълга коса често изпитват нещата до край. Тези жени трябва да се доверят на интуицията си малко повече. Друго характерно качество на тези жени е честността, понякога дори тя е в повече, но всеки им прощава, защото знае, че са искрени.

Ако ви хареса тази статия, споделете я с приятелите и близките си.