НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тайните на огледалото: какво не можете да правите пред него?

Тайните на огледалото: какво не можете да правите пред него?

0
Тайните на огледалото: какво не можете да правите пред него?
Тайните на огледалото: какво не можете да правите пред него?

Защитете се от влиянието на другия свят и бъдете щастливи, като знаете тези тайни за огледалото!

От край време хората се грижат за огледалата, отделяйки им специално внимание. Те вярвали, че са били надарени с магически свойства, които носят както полза, така и вреда. Практикуващите ясновидци твърдят, че огледалото е истински портал, съдържащ информация за онези, които някога са се оглеждали в него. Как човек трябва да стои пред огледалото и какви са последствията.

Какво не трябва да правите пред огледалото според народните поверия?

По-добре е да не гледате огледало вечер, особено през нощта. През този период огледалото се превръща в истински портал за другия свят, което не винаги носи нещо положително. От портала могат да се появят обекти, които да завладеят човешката душа.

Най-опасният период е от 12 до 3 през нощта. В този момент огледалото буквално черпи живата сила от човешката душа, така че е по-добре да не се оглеждате в него.

Има суеверие, че пред огледалото не трябва да изричате неприлични думи. Енергията на подобни думи вреди на самия човек, като привлича неприятности и проблеми. Не изричайте гневни фрази на собственото си отражение. Огледалото поглъща енергията в този момент и всичко се връща в пълен размер.

В областта на езотеричните експерти като цяло не се препоръчва да изказвате своята глупост, изразявайки своите собствени недостатъци.

Когато гледате отражението си, трябва да се хвалите, да подчертаете вашето достойнство. Тези думи ще ви предпазят от неприятности.

Също пред огледалото е забранено да ядете. Има суеверие, че човек по този начин “заглушава” здравето, интелигентността, красотата.

Не изпитвайте съдбата, гледайки собственото си отражение.

Не носете огледало на бебе, тъй като все още е прекалено уязвимо и няма какво да го предпази от отрицателното влияние на другия свят.

Преди време се смятало, че детето е силно уязвимо до 5-ия месец. През този период трябва да го предпазвате от всякакви повърхности, в които може да се отрази.

Не гледайте към огледалото в моменти на слабост и тъга. Ако виждате сълзите, болката и страданието си, тогава другия свят имат възможност да се възползва от вашите слабости.

Силна отрицателна енергия излъчва човек в моменти на депресия и това може да го направи уязвим.

Има суеверие, че няколко души не трябва да гледат едновременно едно и също огледало. Огледалото ще отразява не само видимата част, но и скритите мисли.

Завистта, злобата на един човек, насочена към друг, може да донесе много проблеми.

Особено опасно!

Голяма опасност идва от напуканите и счупени огледала. Ако човек едновременно се вижда в няколко отражения, тогава енергията му започва да се разпръсква в няколко посоки. Това е доста опасно, защото счупеното огледало може да има негативен ефект върху вас.

В никакъв случай не трябва спящ човек да се отразява в огледало. В този момент той е напълно безпомощен и въздействието от другия свят може да бъде активирано.

Също така, много хора вярват, че огледалото, насочено към спящ човек, може да доведе до сънуването на кошмари. А отразяването в огледалото на снимка, създава коридор, чрез който може да се изсмуче жизнеността и силата на човек. Огледалото, поставено пред вратата, може да доведе до отрицателна енергия в къщата. По-добре е да го поставите на противоположната стена на входната врата.

Древните красиви огледала са видели много хора. Те са запечатали стотици истории на хора, които внимателно са се отгледали в отражението си. Тези огледала са много опасни, ако е възможно, избягвайте контакт с тях.

Вижте още: Ето защо винаги е добре да се сервира вода с кафето!

Ако болен човек погледне в огледало, болестта може не само да се влоши, но и лечебния процес силно да се забави. Огледалата имат много повече загадки, които трябва да бъдат разкрити от човечеството. Бъдете внимателни към огледалото, оглеждайте се в него само с добро настроение и не предавайте негативната си енергия. Защитете се от влиянието на другия свят и бъдете щастливи!