НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете пеперуда и разберете тайната на вашето щастие!

Изберете пеперуда и разберете тайната на вашето щастие!

0
Изберете пеперуда и разберете тайната на вашето щастие!
Изберете пеперуда и разберете тайната на вашето щастие!

Характеристиките на любимата ви пеперуда (нейната форма, цветове) могат да разкрият редица тайни за вашия живот и личност. Пеперудите са прекрасни животни, символ на свободата и радостта. Изберете пеперудата, която ви хареса от пръв поглед и разберете нещо за себе си, което със сигурност не сте знаели, а това ще ви помогне да станете по-добър и по-щастлив човек.

Пеперуда номер 1: Чувствителни и щедри
Вие сте искрен и добър човек, който обича другите, лесно се поставя на мястото им и се грижите (дори прекалено много) за техните нужди, понякога, забравяйки себе си и собствените си нужди. Помагането на другите ви носи голяма радост, но не забравяйте, че първо трябва да започнете от себе си и от вашето благополучие. Признаването и приемането на здравословни граници в живота ви ще ви донесе много предимства, което ще ви накара да се чувствате много по-доволни от себе си.

Пеперуда номер 2: Хармонични и спокойни
Вие сте мил, спокоен, търпелив и симпатичен човек. Опитвате се да поддържате хармония в живота и спокойствие във всички социални групи (в семейството, с приятели, колеги …). Постоянното търсене на мир може да доведе до твърдоглаво отричане на неприятни ситуации и кавги, което води до фази на апатия и умишлено безразличие. Не забравяйте, че всяка ситуация (без значение колко тъжна или дразнеща е) се случва с причина, така че основното предизвикателство е да приемете и преживеете събитията в живота, за да станете по-силна, по-мъдра и наистина спокойна личност.

Пеперуда номер 3: Талантливи
Вие сте прецизен, логичен и подреден човек, при който нещата са добре подредени. Чувствате нуждата да подобрите всичко около себе си, да обясните на другите как да работят и дори се ядосвате, ако не отговарят на вашите очаквания. Можете да станете компулсивен работник и тук се крие най-голямото предизвикателство. Малко умереност в живота би била чудесна за вас. Дайте си простор, където да успокоите яростния си ум и да се примирите със себе си и света около вас. Гледайте към небето за няколко минути, разходете се или пуснете любимата си песен. По този начин ще коригирате настроението, качеството на работата и взаимоотношенията с други хора.

Пеперуда номер 4: Амбициозни
Вие сте самоуверени, енергични и ценни, а това са качества, които ви помагат в много аспекти на живота. Може да се страхувате от провал, защото вашето самочувствие се основава на вашите постижения и следователно са нещата, които могат да повлияят на вашето емоционално и физическо здраве. Вашето основно предизвикателство е да осъзнаете, че вие сте много повече от вашите постижения и да приемете, че сте прекрасен човек, с много уникални, природни таланти и че тези, които истински ви обичат, ще ви обичат заради това, което сте, а не заради това, което работите или какво имате. Тогава вашият живот ще стане много по-щастлив и по-доволен и ще можете да се съсредоточите върху вашите таланти и всичко, което искате да правите.

Пеперуда номер 5: Ентусиасти
Вие сте човек, който иска да бъде свободен, щастлив и да води пълноценен живот. Страхувате се от скуката и монотонността, а защото притежавате различни умения и задълбочени познания, винаги сте в движение и ангажирани в много дейности едновременно, което води до един от основните проблеми: липса на постоянство. Основното предизвикателство е да се научите да разпределяте разумно времето и енергията си. Искате да правите повече неща едновременно, което е невъзможно, защото влияе на енергийното ви ниво, вашата личност и довериетo у вас. Научете се да задавате приоритети, да използвате график и други методи на организация и да се научите да казвате “не” (както на другите, така и на себе си), когато почувствате нуждата от това. По този начин животът ви ще стане много по-изпълнен, по-доволен и щастлив.

Пеперуда номер 6: Художници
Вие сте човек с високо ниво на чувствителност, правейки ви любезни, състрадателни и преди всичко творчески. Вашата креативност ви позволява да градите и променяте, независимо дали става дума за физическо пространство, произведение на изкуството, работа или начина, по който вършите нещата. Заради вашата висока чувствителност, понякога е необходимо да се изолирате на спокойно място, далеч от света и неговите вълнения, а тези “почивки” ще направят много добрини за вашия живот, работа, отношения с другите хора и ще ви свържат с истинската ви същност.