НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето какво женският бюст може да разкрие за притежателката си!

Ето какво женският бюст може да разкрие за притежателката си!

0
Ето какво женският бюст може да разкрие за притежателката си!
Ето какво женският бюст може да разкрие за притежателката си!

Има общо 7 вида женски бюст и всеки от тях говори не само за физиологични характеристики!

Американските психолози са анализирали физиката на жените, търсещи съвети по различни въпроси, и са стигнали до изненадващи изводи: бюстът може да разкрие много за характера на жената…

Типове бюст и женския характер

1) Кръгла форма

Един от редките видове бюст, който е смятан за най-привлекателен. Това е най-често предпочитаната форма от пластичните хирурзи. Притежателките на тази форма обикновено търсят вниманието на мъжете, кара ги да бъдат много уверени, амбициозни и ориентирани към кариерата. Тези жени не търпят предателства и не страдат поради нещастна любов: уважават себе си твърде много!

2) Конусовидна форма

Този тип най-често се среща при момичетата-момчета. Дружелюбни, активни, често пристрастени към спорта или към “мъжките” хобита като катерене или каяк. Тези момичета винаги са в центъра на вниманието на мъжете. Отлични приятели и доверени хора, те са наясно с всички сърдечни чувства на другите, а често толкова близкото приятелство се превръща в силна любов. Те са изключително верни на партньора си, чувствата са им постоянни и ще бъдат майка-другар за децата си.

3) Широко разположени гърди

Притежателките на този тип форма обикновено са много открити и искрени, те не познават интриги и клюки и са винаги готови да подкрепят тези, които се нуждаят от помощ, понякога в ущърб на собствените си интереси. Понякога те се упрекват, че са прекалено прями, но не целят да оскърбяват или да обидят никого, просто честността и откровеността са част от тяхната природа.

4) Капковидна форма

Като правило тази форма показва остра емоционална чувствителност. Жените са склонни да преувеличават мащаба на проблемите си, притесняват се от дребните неща и изобщо са много сантиментални. Именно те мечтаят за принца на бял кон, идеализират своя партньор и болезнено възприемат всеки провал. Но те ще оценят романтичния импулс, ще боготворят човека, който се грижи за тях и ги защитава, и ще станат най-грижовните майки.

5) Малък бюст

За такива думи се казва, “непроницаеми”: изглежда, че няма положение, в което тази жена да попадне в отчаяние. Тя винаги е изпълнена със сила, оптимизъм и енергия и истинските ѝ преживявания са скрити от любопитни очи. Тя може да плаче у дома на възглавницата, но никога няма да покаже емоциите си на публично място. По същия начин е и с общуването: тя има стотици познати, с които може да се забавлява, но близките ѝ приятели са буквално 2-3 души, на които наистина вярва.

6) Асиметричен бюст

Емоционалните възходи и падения са типични за тези жени. Любовта и омразата са само на една крачка разстояние при тях. Настроението им е изключително променливо без видима причина. Въпреки това, те са в състояние на най-креативните идеи, иновативно мислене и интересен подход за решаване на проблеми. Те ще разгледат подробно няколко начина за решаване на ситуацията и никога няма да зациклят в идеята за едно конкретно нещо.

Вижте още: Ако имате някоя от тези букви на дланта си, вие сте специални

7) Тежък бюст

Перфектните домакини, готови да помогнат на всички – да ги обградят с грижи и внимание, да нахранят, да стоплят и да дадат мъдър съвет: психолозите са убедени, че независимо от лудостите и значителните безумия, на които тези жени са способни в младежките си години да станат прекрасни и красиви майки, а след това и очарователни баби, чиито дом мирише на сладкиши, които са в състояние да утешат и в най-отчайващата ситуация, намирайки винаги точните думи за всеки.