НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 5 основни разлики между сродната душа и партньора в живота

5 основни разлики между сродната душа и партньора в живота

0
5 основни разлики между сродната душа и партньора в живота
5 основни разлики между сродната душа и партньора в живота

Съществуват много погрешни схващания за значението на сродната душа, както и за партньора в живота. Сродната душа е човек, който идва в живота ви, за да ви учи, обогатява, да ви тласка напред и да ви помогне да станете по-осъзнати за своето съществуване. Партньорът в живота ви е спътник, на когото се доверявате и зависите през целия си живот.

5 основни разлики между сродната ви душа и партньора ви

1. Сродната душа ви помага да учите големите житейски уроци
Сродните души могат да влязат в живота ви като приятели, членове на семейството или любовници. Те запълват страстта и желанието, които трябва да се научат. След като задачата или напътствията приключат, сродната ви душа, най-често си заминава, оставяйки голяма болка след себе си.

Партньорът ви има сходни интереси. Този човек може да бъде най-голямата ви опора и подкрепа, като ви помага да поемете повече рискове. За разлика от сродната душа, партньорът остава до вас, независимо от пречките и предизвикателствата, които последват.

2. Има огромна разлика във връзката между душите
Сродните души имат дълбока връзка между сърце и съзнание. Те удрят в егото и предизвикват вълнения и смут. Връзките обикновено са интензивни и изпълнени с трансформации. Но тези прекрасни преживявания често завършват с разбити сърца. Сродните души носят кармични уроци, които трябва да бъдат завършени в това превъплъщение.

Партньорите идват в момента, когато има любов към себе си и приемане. Вече не е нужно да попълвате празнините, които не могат да бъдат обяснени. Тези партньори имат подобни истории, затова те се появяват в живота ви, за да останат там за по-дълго време.

3. Има привличане, което надвишава тази времева линия
Когато се запознаете със сродната ви душа, се чувствате, сякаш винаги сте ги познавали. Разбирате се един друг и имате сходен начин на мислене. Вашето детство е изпълнено с подобни истории. Именно тук започва интензивността между душите. Просто “знаете”, че между вас има магнетично привличане. Тези връзки могат да бъдат хаотични и разрушителни, точно защото има отражение на недостатъци и навици.

От друга страна, партньорите в живота идват от различни пътища и произход. Точно тази разлика увеличава емоционалната връзка. Искате да знаете повече и да се учите един от друг. Чувствате се комфортно в тяхно присъствие и това се превръща в приятелство, което е здраво и трайно. Любовта се увеличава всеки ден.

4. Сродната душа ви познава интуитивно
Има голяма връзка между мисленето и усещането. Вие знаете какви са мислите и желанията на другия. Сродната ви душа не се нуждае от думи, за да изразява своите идеи и емоции. Те са били там, където сте били и вие, така че те знаят какво е да се чувстват по определен начин.

Партньорите се привличат физически, но те също са склонни да се учат от другия. Връзката се основава на логическа и интелектуална стимулация, а не на емоциите, от които се водят сродните души.

5. Когато се запознаете със сродната ви душа, вече имате огромен житейски опит
Сродните души идват в определени моменти, когато нещо трябва да приключи. Те предлагат невероятни уроци, които могат да се научат само чрез тези връзки. Любовта, която се споделя понякога е изпълнена със сериозни препятствия.

Връзката с партньора е много лесна. Тя започва без усилие и продължава да се развива чрез ежедневни събития. Няма истории от миналото или бъдещето, които да манипулират тази връзка. Има го само настоящето. Тези взаимоотношения се превръщат в здравословни бракове, защото и двете страни са готови да създадат единство, като същевременно останат индивидуални и автентични.

В крайна сметка има шанс сродната ви душа да бъде и ваш партньор в живота по едно и също време. Също така е възможно връзката с партньора да стане дълбока връзка между душите. Най-голямата разлика между партньора и сродната душа е, че един от тях е избор, а другият не. Няма по-добро или по-лошо, когато става дума за този вид взаимоотношения. Вашата душа и връзка създават тези специални връзки. Всеки човек, който влиза в живота ви, е едновременно и учител, и ученик.