НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете карта и вижте вашето любовно послание от съдбата

Изберете карта и вижте вашето любовно послание от съдбата

0
Изберете карта и вижте вашето любовно послание от съдбата
Изберете карта и вижте вашето любовно послание от съдбата

Изберете една карта и получете своето любовно послание! Невероятно точен тест, който ще повиши настроението ви!

Таро е най-разпространената система за предсказания в света. Картите таро понякога се наричат Циганската книга за прогнози. Таро са използват от хиляди години, за да разкрият скритите истини и да предскажат бъдещето. Досега механизмът на работа на картите Таро остава загадка. Някои експерти смятат, че когато разбърква картите, гадаещият получава някакъв психологически портрет на своя клиент и ситуацията, в която е попаднал.

Подредбата на самите карти отбелязва множество налични решения на проблема на клиента. Когато един клиент вижда няколко решения на проблема си, той сам избира най-подходящия за обстоятелствата. Ако тази теория е вярна, то тогава хората са господари на собствената си съдба.

Досега не е известно кога точно и къде са се появили тези карти. Изберете една, а след това вижте резултатите!

Изберете карта и получете своето любовно послание:

Карта 1

Ключова дума: хармония

Тази карта символизира успеха, късмета и хармонията между двама души. В любовта двете чаши са пълни със съдържание. Тази карта е въплъщение на истинската любов, привързаност и хармония, които съществуват между хората. Това също е страхотно предсказание, ако сте сами, защото говори за появата на емоционална страст, дълбока и чувствена.

Карта 2

Ключова дума: очаквания

Тя показва израстване в отношенията, особено ако в момента имате проблеми в тази област. От този момент ще започнете да се наслаждавате на щастливия период от живота си. Ако сте сами, човекът, който е в сърцето ви, може да се събуди и да започне връзка с вас. Сега не трябва да отстъпвате на усещането за страх или подозрение, спрете да позволявате миналото да ви дърпа назад. Време е да се насладите на емоциите си!

Вижте още: Тибетски тест: Преди да го направите, си намислете желание

Карта 3

Ключова дума: конфликт

Тази карта сочи сватба с богат човек, но и гняв, загуба на работа и гордост. Що се отнася до любовта, може да има различни конфликти в двойката, причинени от отношения извън нея. Партньорите могат да ревнуват помежду си пред други хора. Важно е да бъдете трезви и да не позволявате на себе си да се ядосвате без причина. Ако сте сами и все още не сте намерили човека до себе си, в близко бъдеще в живота ви ще има няколко успешни кандидати за ролята на вашия годеник.

Ако харесвате този материал, споделете го с приятелите си!