НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Символът, който изберете, разкрива какво ви липсва в момента

Символът, който изберете, разкрива какво ви липсва в момента

0
Символът, който изберете, разкрива какво ви липсва в момента
Символът, който изберете, разкрива какво ви липсва в момента

Символът, който изберете, разкрива какво ви липсва в момента.

Доктор Макс Лушер е швейцарски психолог, който придоби световна популярност, благодарение на тестовете му с цветове. Той доказа, че има връзка между емоционалното състояние на хората и тяхното възприемане на цветовете. Този тест и до днес е запазил своята популярност, тъй като с помощта на значението на цветовете може да ви разкрие какво ви липсва най-много в момента. Трябва само да изберете символа, който ви харесва най-много, и да прочетете резултатите.

1. Символ “Любов”
Червеният цвят представлява желание за внимание, успех и непреодолим стремеж към всичко, което събужда емоции и изпълва живота ви. Нуждаете се от силни оценка и от човек, който може да задоволи тази ви нужда. Това вероятно е причината този символ да привлече вниманието ви.

2. Символ “Вяра”
Желаете вашите мисли и желания на всяка цена да бъдат реализирани в действителност. Искате да овладеете специални умения и да станете много очарователни, така че никой да не може да ви устои. Понастоящем нямате вдъхновение и източник, откъдето можете да намерите нещо полезно за себе си.

3. Символ “Вечност”
Черният цвят е символ на вашето желание да изхвърлите всичко, което ви кара да се чувствате нервни. Искате да промените живота си и да поправите тези неща, които не зависят от вас, но постоянното връщане в миналото ви създава впечатлението, че се въртите в кръг. Не си почивате достатъчно, не можете да се зарадвате на момента и да спрете да мислите за това, което ви притеснява, а точно това ви е необходимо в момента.

4. Символ “Сила”
Жълтият цвят означава, че искате да решите някакъв проблем, с който дълго време не можете да излезете на край. Надявате се и очаквате, че ще имате късмет. В момента искате да получите признание и уважение, защото смятате, че само това може да ви даде сила за по-нататъшното действие.

5. Символ “Хармония”
Искате да сте по-уверени по всички възможни начини, но и да подобрите качеството на живота си. Искате да учите другите и да допаднете на хората около вас. В ролята на учител вие постигате истинска вътрешна хармония, от която се нуждаете.

6. Символ “Щастие”
Имате силна нужда от почивка. Искате да бъдете в приятна атмосфера и да се насладите на емоционалния мир. Всички конфликти са изтощителни. Вашата основна нужда е да обърнете внимание на себе си и да се отпуснете, както желаете.

7. Символ “Тайна”
Намирате се в състояние на хармония, изобщо не сте напрегнати и чувствате, че сте необходим на хората. Вие сте отворени за нови чувства и духовни мисли. Хората около вас не ви смятат за прост човек, защото оставяте впечатление на човек, който знае някаква тайна, но не иска да я сподели с другите.

8. Символ “Справедливост”
Вие не обичате да влагате енергия и искате да се предпазите от всички влияния, за да не попаднете на провокации. Но вие сте много уморени и става все по-трудно да го контролирате. Може би сте претоварени с работа или учене в момента. Дайте си няколко дни почивка, за да възстановите силата си.