НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Изхвърлете тези предмети! Гонят късмета и щастието от дома ви!

Изхвърлете тези предмети! Гонят късмета и щастието от дома ви!

0
Изхвърлете тези предмети! Гонят късмета и щастието от дома ви!
Изхвърлете тези предмети! Гонят късмета и щастието от дома ви!

Във всеки дом има предмети, които са носители на енергия, прогонваща щастието от живота ни като цяло.

Ако искате късмет и щастие в дома, вижте от кои предмети да се отървете веднага!

Най-голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които отдавна не приличат на това, което са били в моментите на тяхното купуване. Когато обувките ви са разпокъсани и десетина пъти сте ги носили на обущар, вече е дошло времето да се сбогувате с тях. Ако домът ви е превърнат в склад за стари дрехи и обувки, с които не се разделяте, само защото ви е жал да ги хвърлите, то така определено привличате негативна енергия.  Затова не се учудвайте, ако постоянно се карате с близките си без повод и не ви върви.

Счупените чаши и чинии, както и тенджерите със счупени дръжки също е добре да се изхвърлят. Недейте да спестявате от нови чинии, още повече, че има много евтини варианти. Счупените чинии, в които се храните всеки ден, ви зареждат с лоша енергия.

Снимките на хора, с които сте били приятели, но след това сте се скарали и не си говорите от години, също привличат негативна енергия. Върнете снимката на този човек или я накъсайте на малки парченца и я хвърлете. Можете също така да я изгорите, за да не използва някой парченцата с цел да навреди на този човек, въпреки че сте се скарали с него.

Непотребните изпочупени статуетки, които събират прах, също трябва да бъдат изхвърлени, тъй като привличат лоша енергия.

Ако спазите всички тези съвети, ще видите как скоро щастието ще ви се усмихне!