НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Датата на раждане определя характера на жената!

Датата на раждане определя характера на жената!

Датата на раждане определя характера на жената!
Датата на раждане определя характера на жената!

Какво влияе върху формирането на човека като личност? Разбира се, на първо място – условията на живот и възпитанието му. Казват, че колкото по-сложни са условията на съществуване, толкова по-силен е характерът. Всъщност това не е така, защото едни могат да станат по-силни и по-добри, а други – по-злобни и зли. Защо се случва това? Може би, в допълнение към условията на живот играят роля и други фактори. В наше време популярността на наука като астрологията определя характера на човека според датата му на раждане и влиянието на независими фактори върху съдбата му.

Има различни видове хороскопи, свързани с фази на луната, знаци на Зодиака, месеци и числа, съответстващи на датата на раждане. Предлагаме ви да видите как може да определите характера на жената според месеца и датата й на раждане.

Януари
Това е месецът на раждане на най-търпеливите и зрели жени. В същото време, тези жени имат мъжки, твърд характер. Те няма да седнат да се оплакват или мрънкат, предпочитат гордо и независимо да се справят с проблемите. Жените, родени през януари са талантливи в кулинарно отношение, но не обичат да почистват.

Февруари
Това е месецът на раждане на упоритите и смели жени със сложен характер. Те имат нервни сривове, но в същото време имат и доста висок самоконтрол. Никога не се страхуват от трудности и бързо вземат решения, които обаче не винаги са правилни. Понякога са обидчиви и отмъстителни. Манипулират добре хората и така успяват да градят кариера. Много обичат децата.

Март
Месецът на раждане на най-чувствителните жени. Те са много впечатляващи и уязвими, така че често показват упоритост, което в крайна сметка се превръща във вреда за самите тях. Те са много мнителни и се смятат за нещастни. Тези жени наистина трудно постигат успех поради тяхната срамежливост. Природата им е дала крехкост и чар, затова са толкова привлечени от мъжете закрилници.

Април
Природата на жените, родени в този месец се характеризира с качества като смелост, постоянство и целенасоченост. Идеалното допълнение е здрав разум и практичност. Тези жени винаги знаят какво искат и бавно, но сигурно постигат целта си. Емоциите и чувствата винаги стоят след разума.

Май
Това са властни и взискателни, безкомпромисни и решителни жени. Не прощават обидите, затова лесно могат да се разведат със съпрузите си, въпреки че по-късно ще съжаляват. Това са упорити жени с лидерски качества. В главата им е постоянно материалното богатство.

Юни
Основната особеност на жените, родени през първия летен месец, е предпазливостта. Често такива жени са много уязвими и мнителни, но в същото време са толкова добри, че никога не отмъщават. Те не обичат конфликтите, имат добра интуиция, която, между другото, им помага да избегнат спорове. Действията им са под въздействие на настроението.

Юли
В този месец са родени най-скромните и срамежливи жени. Те често премислят различни ситуации и постоянно се занимават със самоанализ. Целият им живот се определя от настроението. Скромни и романтични, те умеят да изпитват дълбоки чувства, но да не ги показват. Домът и семейството са основните неща в живота на жените, родени през юли.

Август
Най-гордите и независими жени са родени през този месец. Те са също любезни и благородни, силно любящи и по природа лидери. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и да бъдат независими. Имат голяма харизма и въпреки факта, че постоянно привличат мъже към себе си, много ценят семейните отношения. Те са много честни и достойни, така че често биват измамени.

Септември
Емоционалните жени, родени през този месец се отличават с целенасоченост и предпазливост. Изключително амбициозни са. Те обичат да бъдат в компании, но винаги знаят собствената си изгода. Много ревниви и независими, умни, педантични и готвят много вкусно.

Октомври
Това са много остроумни в общуването жени. Практични, но безкомпромисни дори към приятели. Решения взимат само след внимателна преценка. Имат добра памет. Тези жени са много принципни и не прощават предателството, въпреки че винаги се опитват да запазят семейство, където са лидери. Много са пестеливи.

Ноември
Много пресметливи, себелюбиви и егоистични жени. Съпрузите им ще трябва да приемат, че тяхното мнение рядко ще бъде взимано под внимание. Те са пестеливи и икономични. Много са страстни в любовта, секси и темпераментни. Могат да обичат дълбоко и силно. Допълнителните характерни черти се определят от датата на раждане.

Вижте още: Научете повече за себе си, като си изберете една чакра!

Декември
Емоционални жени с взривоопасен характер. Устойчиви и безстрашни, независими и директни, те ще успеят да преодолеят всякакви пречки. Много дружелюбни, романтични, идеалистични, добри приятели. Често имат трудности в семейния живот.