НАЧАЛО ЗДРАВЕ Избавете се от ангина и възпалени сливици само за няколко часа!

Избавете се от ангина и възпалени сливици само за няколко часа!

0
Избавете се от ангина и възпалени сливици само за няколко часа!
Избавете се от ангина и възпалени сливици само за няколко часа!

Ангина, болки в гърлото и възпалени сливици – изключително неприятни състояния, които правят невъзможно преглъщането и нима може да има по-отчайващо нещо от това да не можете да се наслаждавате на любимите си ястия? Различните сиропи, които купуваме от аптеките обещават мигновено облекчение, но всъщност не всичко е толкова розово.

В тази статия бихме искали да ви препоръчаме да се обърнете към народната медицина и да ви предложим една рецепта за лечение и облекчаване на болезнените симптоми при ангина. Това е стара, традиционна рецепта за средство, което успокоява болното гърло в продължение на 4 часа.

Рецепта за лек при болно гърло, възпалени сливици и ангина:

1. Кипнете в 200 милилитра вода 80 грама млян кимион.
2. Оставете сместа да къкри в продължение на 15 минути, след това изключете котлона.
3. В крайна сметка трябва да получите гъста смес, която прилича на кафена утайка.
4. Прецедете тази смес и добавете към нея още 50 милилитра вода.
5. Върнете течността обратно на котлона и изчакайте отново да кипне, а след това снемете съда от огъня.
6. Добавете една супена лъжица от каквато и да е силна алкохолна напитка – коняк, уиски или бренди и вашата лечебна отвара е готова!

Вземайте по една супена лъжица от това лекарство на всеки половин час.

Трябва да почувствате облекчение в рамките на 2 часа. След няколко часа всички симптоми трябва да изчезнат напълно и ще можете да се насладите отново на любимата си храна. В случай на тежко протичаща ангина или възпалени сливици, използвайте лекарството, докато не забележите значително подобрение.

Тази рецепта действа добре при пациенти с ангина и хронични възпалени сливици. Пробвайте и се убедете сами в уникалните лечебни свойства на това средство!

Преди използването на какъвто и да е препарат, средство или метод на лечение, задължително се консултирайте с вашия лекуващ лекар!