НАЧАЛО ЗДРАВЕ Една чаша преди лягане изгаря мазнините и чисти червата

Една чаша преди лягане изгаря мазнините и чисти червата

0
Една чаша преди лягане изгаря мазнините и чисти червата
Една чаша преди лягане изгаря мазнините и чисти червата

Пийте по една чаша преди лягане и ще изгорите мазнините и ще почистите червата!

Едно от най-желаните неща за всеки е да свали излишните килограми възможно най-бързо.

Поради това, всички ние в определен период от живота се подлагаме на тежки хранителни режими, които не рядко нарушават нашите здравословни навици. Освен факта, че всяка диета има начало и край и често след края на същата, килограмите се връщат!

В дългосрочен план най-доброто решение би било да ускорите и регулирате метаболизма си, а още по-важно е сутрин да имате качествено и успешно изпразване на червата.

По този начин не само ще намалите килограмите, ще избегнете дългите и мъчителни диети, които обикновено са неуспешни, но ще придобиете правилни хранителни навици.

Тази рецепта съдържа шест съставки и може да ускори метаболизма ви. Също така, поради нейните съставки, тя ще ви помогне да изгорите натрупаните мазнини, докато спите.

Изглежда невероятно, но си заслужава да опитате!

Необходими съставки:

Сок от алое вера (1 супена лъжица)

Настърган джинджифил (1 супена лъжица)

Магданоз (1 шепа)

1 Краставица

Сок от 1 лимон

Вода (½ чаша)

Приготвяне:

Сложете всички съставки в блендер и ги разбъркайте добре, докато се получи хомогенна маса. Пийте напитката, преди лягане.

Магданозът е богат на витамини, минерали и антиоксиданти. Те могат да спомогнат за намаляване на задържането на вода, без да причинят усещане за подуване или дискомфорт в стомаха.

Ние всички знаем, че лимонът е богат на витамин С и други хранителни вещества. Той е отговорен за изхвърлянето на всички натрупани токсини в човешкото тяло.

Това ускорява процеса на изгаряне на мазнините и ускорява метаболизма.

Краставицата е един от най-добрите хранителни продукти за борба с мазнините и отслабване. Тя е богатя и на витамини и антиоксиданти, които помагат за изгаряне на мазнините.

Алоето се използва в много природни лекове. Освен че е анти-канцерогенно, то също помага при загубата на тегло.