НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Столът, който изберете разкрива дали сте щастливи в любовта

Столът, който изберете разкрива дали сте щастливи в любовта

0
Столът, който изберете разкрива дали сте щастливи в любовта
Столът, който изберете разкрива дали сте щастливи в любовта

Столът, който изберете разкрива дали сте щастливи в любовта.

Като изучавате собствената си природа, можете да откриете ключови качества и факти за вашата личност, които допринасят за успешен любовен живот. Тогава, когато наистина станете осъзнат за тези неща, ще бъдете готови да се отворите за любовта. Когато знаете какво да очаквате от себе си, ще знаете и какво да очаквате от партньора си.

Представете си следната ситуация! Влизате в кафене и виждате три празни стола на бара. На кой стол ще изберете да седнете? Това не е обикновен стол. Той определя какъв партньор и любовник сте.

Столът отляво – истински, но забавни в любовта

Вие сте отворен, общителен и истински човек. Имате голямо самочувствие и не позволявате на негативните мисли да заемат ума ви. Също така, сляпо се доверявате на партньора си и му давате свободата, от която се нуждае и заслужава. Но в замяна очаквате много. Вие искате той или тя да направи толкова във връзката, колкото и вие.

Знаете, че нито едно чувство не може да продължи вечно. Един ден сте щастлив, на другия тъжен и на следващия отново щастлив. Вие сте истински човек и знаете, че любовта не е приказка. Приемате факта, че любовта не винаги върви по мед и масло, готови сте да приемете и всички малки недостатъци, които идват с нея.

Като се има предвид усилията, които влагате в отношенията, понякога се дразните, когато партньорът ви не може да ви угоди или просто да прочете мислите ви. Въпреки това, вие сте отворени за комуникация и приемате факта, че всеки обича по свой начин и че всеки е различен. Искате да кажете на приятелите си за партньора си и да се хвалите с него.

Средният стол – лоялни и посветени, но не обсебващи

Вие сте човек, който може да се контролира много добре. Веднъж щом се влюбите, умът, тялото и сърцето ви са посветени само на този човек. Вие се посвещавате напълно, дори когато това ви прави уязвими. Това показва, че имате доверие в партньора си. Вие се променяте напълно и ставате чувствителни към хората около вас.

Винаги ще бъдете до партньора си в трудни моменти и ще го подкрепяте. Караниците, плачът и бягането от проблемите не са във ваш стил. Говорите с удоволствие, докато не достигнете заключение, което ще направи щастливи и двамата.

Когато сте влюбени, вие ставате нежни и чувствителни. Всичко, което вашият партньор ще направи без ваше знание, вземане на важни решения или избор, би ви наранило. Още едно важно нещо е, че не забравяте нещата. Не само тези, които са добри за вашата връзка, но и за вас самите.

Столът отдясно – първоначално уплашени, но по-късно уверени

Вие сте човек, който първоначално е мистериозен. Това е така, защото се страхувате да се отворите за партньора си, може би заради лош предишен опит или просто наблюдавате хората около вас. Въпреки това, когато сте готови, вие сте тези, които правят най-много усилия във връзката. Търсите само прости неща, като честност и прозрачност. Не търпите лъжи.

Вие сте страстен любовник, въпреки че в началото се страхувате да вложите всички чувства, защото сте изпълнени със страх, че ще бъдете наранени. Да бъдете предпазливи не е лошо, но внимавайте да не отблъснете другия човек от себе си.