НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сок, който дава енергия, свежест и укрепва имунитета

Сок, който дава енергия, свежест и укрепва имунитета

0
Сок, който дава енергия, свежест и укрепва имунитета
Сок, който дава енергия, свежест и укрепва имунитета

Сок, който дава енергия, свежест и укрепва имунитета и се приготвя изключително лесно и бързо.

Този невероятен сок се препоръчва за хора, които са болни от рак, тъй като укрепва имунната система, може да подобри кръвната картина и да възстанови енергията на тялото.

Сокът е лесен за приготвяне, но има само един недостатък, това че има много неприятен вкус. Ползите обаче са толкова много, че е по-добре да се примирите с вкуса му.

Основните съставки в сока са моркови и цвекло. Препоръчва се за хора, страдащи от рак, защото може да елиминира страничните ефекти от конвенционалните терапии при пациенти с рак. Смята се, че сокът възстановява свежестта и енергията на хората. Той не е само за болни хора, а може да бъде и полезен, ако се чувствате уморени или депресирани, както и да се приема превантивно.

Ето какво трябва да направите:

Необходими съставки:

1 кг. цвекло

1 кг. мед

1 лимон

1/2 кг. моркови

3 портокала

3 ябълки

Начин на приготвяне:

Подготовката е много проста – просто разбъркайте всички съставки, докато не получите хомогенна смес. Червената течност може да се съхранява в бутилки в хладилника. За най-добри резултати, консумирайте сутрин на празен стомах. Пийте сока всеки ден и ще се чувствате много по-добре само след 10 дни!