НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест: Какво виждате на рисунката – яйце или картоф?

Тест: Какво виждате на рисунката – яйце или картоф?

0
Тест: Какво виждате на рисунката - яйце или картоф?
Тест: Какво виждате на рисунката - яйце или картоф?

Всичко, което трябва да направите, е да отговорите, дали на пръв поглед видяхте яйце или картоф на рисунката.

Психологическите тестове, основани на рисунки, са много интересни и уникални начини да се вникне в скритите дялове на вашата психика. Понякога дори можете да откриете размишления и способности, които дори не сте подозирали, че притежавате. Този тест е един от тези.

Видяхте картоф?
Хората, които виждат картоф на тази рисунка, са по-консервативни. Те са склонни да избягват конфликтите и да живеят по-спокоен живот. Те са силно привързани към моралните и правни рамки на общността, в която живеят. Те са добри лидери. Те не мечтаят твърде много, играят на сигурно и не искат да се отдават на фантазии. Също така винаги имат план Б и план В.

Накратко, те са стабилни и рационални реалисти.

Видяхте яйце?
Хората, които виждат яйце на тази рисунка, са големи авантюристи. Те са склонни да поемат рискове и понякога се държат много непримиримо. Много е вероятно те да подкрепят идеята за легализиране на еднополовите бракове и марихуаната и винаги са готови да помагат на онези, които са в беда. Те дори не обръщат внимание, че това яйце е с неправилна форма, защото с въображението си допълват това, което липсва в реалността. Те също са мистици, художници …

Накратко, те са непредсказуеми и емоционални идеалисти.