НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тези хора категорично не трябва да носят злато! Може да им навреди!

Тези хора категорично не трябва да носят злато! Може да им навреди!

0
Тези хора категорично не трябва да носят злато! Може да им навреди!
Тези хора категорично не трябва да носят злато! Може да им навреди!

Всяка жена обича да носи бижута. Винаги е красиво да гледате бижута от злато. Въпреки това, има мъже и жени, които в никакъв случай не могат да носят златни бижута. Ние се глезим с носенето на обеци, пръстени, гривни, дори без да осъзнаваме, че могат да ни навредят.

Украшенията в живота ни винаги играят много важна роля. Те ни помагат да създадем образ на една благородна дама, намекват за нашето благосъстояние и винаги предизвикат буря от емоции, като подарък. В крайна сметка, всеки любящ мъж изразява отношението си към жената, която обича с бижута.

От всички благородни метали златото има най-голяма популярност. Това е красив метал, който е свързан с много легенди и исторически събития. Всяка уважаваща себе си дама в миналото го е носела с гордост.

В днешния свят, златните бижута могат да си ги позволи почти всяка представителка на нежния пол. Всяка жена може да се поглези с обеци, пръстени, гривни, без да осъзнава, че могат да й навредят.

Днес, златните бижута се носят практически от почти всички, но повечето хора не осъзнават вредата, която може да предизвикат. Екстрасенсите твърдят, че златото не може да се носи от всеки. Въпреки полезните свойства на този метал, той има много негативни характеристики.

Екстрасенсите не препоръчват носенето на златни бижута от хората, които живеят активен живот, тези, които често са обект на стрес и живеят в големите градски райони. На подобна категория хора златото оказва негативно влияние. Орнаментите, изработени от метал са допълнителен дразнител за тях.

Оказва се, че един човек, подложен ежедневно на стрес и на постоянно влияние на външни фактори, получава само вреда от украшенията от злато. Най-общо казано страда нервната му система, което в крайна сметка води до продължителна депресия,  безкраен стрес и нервни сривове.

Екстрасенсите съветват да носите златни бижута, ако сте хора, чиито живот не е толкова пълен с емоции и събития. Златото дава сили и привлича късмет само на тези, които живеят доста тих и спокоен живот.

Защо не се носят злато и сребро заедно?

Любителите на бижута често допускат друга грешка – да носят злато заедно със сребро. Според екстрасенсите, това също води до излишък на енергия и негативни последици.

Златото излъчва енергия на движение, трансформация, сила и власт. То предизвиква желания, нужди и стремежи. Среброто, от друга страна, прави човека по-балансиран, спокоен и хармоничен. Ако тези два метала се срещнат, тогава има дисбаланс. В човека се смесват две противоположни енергии, което води до пълен хаос.

Категорично не може да носите злато и сребро заедно, тъй като това може да доведе до различни заболявания, чести промени в настроението и провал в бизнеса.

Препоръчва се задълбочен подход при избора на бижута, тъй като те могат да носят, както положителна, така и отрицателна енергия. Избирайте украшения според вашия темперамент и начин на живот, тогава те със сигурност ще ви донесат щастие.