НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО По вашите длани можете да определите жизнения си път

По вашите длани можете да определите жизнения си път

0
По вашите длани можете да определите жизнения си път
По вашите длани можете да определите жизнения си път

Всеки човек има уникален модел на своите длани. Много линии се пресичат съвършено, създавайки интересни орнаменти. Въпреки това, естетиката на линиите на ръцете има второстепенна роля. Всъщност по линиите на ръцете можете да разберете много любопитни неща за себе си!

Хиромантията помага не само да разберете по-добре душата си, но и може да ви даде отговор как трябва да се държите в определени ситуации.

На дланта има много голямо разнообразие от извити линии. Има обаче три основни, които се наричат “пътища”: пътят на живота, пътят на здравето и пътят на душата. Последната линия отваря вратата към света на човешкото сърце. По нейното разположение на двете длани можете да научите много повече за себе си, отколкото някога сте си мислили.

Вариант 1

Линията на сърцето на лявата ръка е на по-високо ниво, отколкото на дясната.

По вашите длани можете да определите жизнения си път

Това подреждане на линиите показва, че собственикът на дланта е влюбчив човек. Въпреки това за него не е трудно незабавно да разбере дали ще има нещо с определен партньор или не. Той има отлична интуиция и способност да обръща внимание дори и на най-малките детайли.

Хората с подобно разположение на Пътя на душата имат страстна и гореща натура. Те са бързи, но и максимално находчиви. С тях е приятно да се комуникира, но не и да се спори. Такива хора са в състояние да дават сериозни аргументи и представят себе си достойно в конфликтни ситуации. Въпреки горните характеристики, хората с такива линии не обичат конфликтите и не обичат да се карат.

Те, като правило, се женят или се омъжват само за голямата си и взаимна любов. Те не прощават изневярата и не харесват интригите, избират партньора си в живота изключително внимателно.

За тях е важно тяхната половинка да е романтична, отизивчива, лесна за комуникация – същата, каквито са и те. Освен това, хората с такава линия цял живот разчитат на твърдите си морални принципи. От другите хора те очакват същото.

Вариант 2

Линията на сърцето на дясната ръка е на по-високо ниво, отколкото на лявата.

Хората с тази линия на сърцето са много мъдри и изключително рационални. Те винаги разчитат само на себе си и силата си. Основният им съюзник е логиката и аргументите. Без тях тези хора дори не влизат в спор.

За партньори в любота тези хора избират по-скоро прагматици. Въпреки слабостите или незначителните недостатъци на половинките си те се отнасят към тях с любов и спокойствие. Търпението и уважението са едни от най-важните качества на хората с това разположение на линията на сърцето.

Винаги можете да разчитате на тях. Те ще дойдат да ви помогнат по всяко време и ще направят, каквото се изисква от тях.

Разумът е основното оръжие на тези хора. Най-често те са балансирани, спокойни, търпеливи, но много взискателни към себе си. Често хората с такива линии изпитват стрес и депресия поради несъответствието между собствените си очаквания за себе си. Въпреки това, те успяват да влязат в нормален ритъм благодарение на техния самоконтрол и способността да анализират какво се случва.

Главният недостатък на тези хора е разсеяността, която рядко стига до крайност, но присъства в ежедневието им.

Вариант 3

Линиите на сърцето и на двете ръце са на едно и също ниво.

Тази комбинация от линии се счита за една от най-редките. Хората с подобно разположение на линията на сърцето са с доста труден характер. Те са добри, открити, искрени, но в същото време се обиждат лесно, емоционални са и уязвими. Всяка небрежна дума може да бъде възприета от тях с враждебност. Това се случва, защото те приемат всичко много лично.

Въпреки това, един от плюсовете на хората с тези линии е, че те осъзнават цялата си вътрешна сложност. Ето защо тези хора ценят приятелите и близките си, които въпреки всичко остават заедно с тях докрай. И все пак, тези хора могат да се нарекат положителни и привлекателни. Те са приятни и лесни за разговор, ерудирани са и знаят много интересни неща, умеят да слушат и никога няма да ви осъдят.

Хората с такива длани са отлични приятели и любовни половинки. Необходими са много усилия, за да ги укротите, защото трудно се доверяват. Независимо от това, ако такъв човек ви намери достоен за доверието си, в негово лице можете да получите отличен спътник и не по-малко великолепен партньор в живота.

Вижте още: Тези хора категорично не трябва да носят злато! Може да им навреди!

Линията на сърцето е една от най-забележимите и важни линии на човешките длани. Професионалните хироманти отдавна са й определили водещо място сред многото “пътища” на ръцете ни.

Благодарение на Пътя на сърцето човек може да се опознае повече и да научи тайните на личността на другите хора. Тя ви помага да научите за способностите и индивидуалните лични качества на всички хора около себе си.