НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Първото нещо, което видите, разкрива какво се крие в душата ви

Първото нещо, което видите, разкрива какво се крие в душата ви

Първото нещо, което видите, разкрива какво се крие в душата ви
Първото нещо, което видите, разкрива какво се крие в душата ви

Първото нещо, което видите, разкрива какво се крие в душата ви.

Всички сме направени от звездни прашинки. Нашата сянка е зенита на нашата космическа сила и истинската тайна сила. В психологията сянката е част от личността, която съзнателното “Аз” не приема, а може би дори се срамува от нея. Е, ако искате да разберете какво е скрито в сянката ви, както в душата ви, просто погледнете картината и обърнете внимание на това, което видите първо. Имате ли достатъчно смелост, за да погледнете по-дълбоко в себе си?

1. Мечка
Сърцето ви ви води. Още откакто сте били млади, чувствате силата в сърцето си, която няма край.

Мечката е знак за вътрешната ви сила. Сянката ви контролира и ви тласка напред в живота. Когато се увеличи, ще почувствате енергията, която ви напомня да действате. Остава да разберете дали тази енергия ще бъде полезна или вредна, но не се опитвайте да се борите с нея.

За да контролирате тази енергия, медитирайте, тъй като това ще ви научи да се заземявате. Можете да направите невероятни неща, ако погледнете от правилната гледна точка към света.

2. Планина
Вие се ръководите от вашите мисли. Непрекъснато работите върху вашето развитие, което означава, че сте съсредоточени, детайлни и умни.

Планините представляват алхимия, а вие сте алхимик. Не се страхувайте от изкушенията, за да стигнете до върха, но знайте, че това е самотно място. Ето защо трябва да се научите как да отворите сърцето си.

Не е нужно да работите упорито непрекъснато. Отделете малко време за себе си, както и за семейството и приятелите си. Балансът ще ви държи фокусирани и концентрирани. Рано или късно ще научите, че вашата сила не се намира на върха на планината, а вече я носите в сърцето си. Душата ви е прекрасна, нека другите да я видят!

3. Дърво
Вие се ръководите от вашия дух. Вие сте много по-дружелюбни, отколкото признавате.

Сянката ви е подобна на гора, където стволовете на всички дървета са свързани чрез техните корени. Дърветата говорят помежду си, така че и вие трябва да спрете да се страхувате да говорите. Свържете се с другите хора с корени.

Ние всички сме свързани с нашата планета, така че от време на време трябва да излезем сред природата, за да си върнем равновесието. Хората като вас често са наранени, но не трябва да позволявате това да ви спре да живеете пълноценно живота си. Бъдете смели и изразявайте своите емоции. Колкото повече се криете от света, толкова повече той ще ви настига.

4. Луна
Вие се ръководите от вашите мечти. Вие определено не сте от този свят.

Имате магическа аура, на която хората не могат да устоят. Знаете пътищата на Вселената и изглеждате съвсем различно по отношение на нещата и взаимоотношенията с хората. Чувствате се като водени от невидима сила, която ви носи спокойствие.

Свържете се с толкова хора, колкото е необходимо, за да поддържате баланса си в живота.