НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лек срещу мигрена. Помогнал е на всички, които са го пробвали

Лек срещу мигрена. Помогнал е на всички, които са го пробвали

0
Лек срещу мигрена. Помогнал е на всички, които са го пробвали
Лек срещу мигрена. Помогнал е на всички, които са го пробвали

Хората, страдащи от мигрена, знаят, че това е неприятна болка. Мигрената може лесно да ви разстрои и дори да наруши нормалния ви живот и функциониране.

Дори е невъзможно винаги да побеждавате мигрената с помощта на болкоуспокояващи. Но съществува един лек, който помогнал практически на всички хора, които го пробвали.

Това е метод от традиционната и народна медицина, който моментално неутрализира болката (за около 5 минути), но има леко неприятен вкус.

Предложеният метод за лечение на мигрена е много прост.

Необходими съставки:

– хималайска сол

– лимонов сок

– лимонова кора

Приготвяне:

Първо, трябва да изберете добра хималайска сол с доказано качество. Най-добре е да използвате кристална сол от Хималаите, тъй като тя със сигурност е богата на минерали – тя съдържа до 84 елемента!

Тази сол може да ви спаси от главоболие, мигрена, да повиши нивото на серотонин в кръвта, да укрепи нервната система и да нормализира киселинно-алкалното равновесие в организма.

1. Изстискайте сок от два лимона, настържете малко кора от органичен лимон и добавете 2 чаени лъжички хималайска сол.

2. Разбъркайте, след това добавете 200 мл. вода.

3. Разбъркайте напитката и я изпийте наведнъж.

Вкусът е неприятен, но тази напитка действа за няколко минути, особено ако я изпиете навреме, т.е. щом почувствате, че мигрената ще ви атакува.

Забележка: Ако имате високо кръвно налягане, първо се консултирайте с вашия лекар, за допустимата дневна доза сол, т.е. натрия, който е позволен да приемете.