НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистете бъбреците с помощта на лук! Ето как точно!

Почистете бъбреците с помощта на лук! Ето как точно!

Почистете бъбреците с помощта на лук! Ето как точно!
Почистете бъбреците с помощта на лук! Ето как точно!

Бъбреците са един от най-важните органи в човешкото тяло. Те са отговорни за филтрирането на токсините в кръвта и цялостното детоксикиране на тялото. Следователно е много важно да ги поддържате в добро състояние.

В противен случай можем да си представим сериозните последици, които ще се превърнат в истински кошмар. Тъй като работата на бъбреците е да очистват тялото, трябва да се очаква, че с течение на времето в тях ще се натрупат токсини.

Искате ли бъбреците ви да бъдат чисти? Ще ви разкрием едно лекарство, което ще ви помогне.

Лук за очистване на бъбреците

Съставки:

Лук – 2 броя

Лимони – 2 броя

Магданоз – 3 връзки

Вода – 2 литра

Метод за приготвяне:

За да започнете, загрейте водата в тенджера, докато заври. След това обелете и нарежете лука на малки парченца. Добавете нарязания лук във водата. Сега добавете магданоза и сока от 2 лимона и оставете да престои 2 часа. Прецедете сместа и тя е готова за употреба.

2 литра от този продукт могат да бъдат разделени на 5 или 6 порции на ден. Тъй като диуретичните му свойства са много ефективни, трябва да консумирате това лекарство само 3 дни в седмицата. Освен това повторете този процес в продължение на 1 или 2 седмици. Всичко зависи от нивото на детоксикация, от която се нуждаете.

По време на това лечение трябва да ограничите приема на натрий и сол. Ако не го направите, няма да се пречистите напълно. Също така трябва да избягвате наситени мазнини, захари и т.н. Консумирайте много плодове и зеленчуци. Боб, гъби и риба също са добър вариант.

Вижте още: С тази смес почистих кръвоносните си съдове и понижих холестерола

Важно: Това лекарство може да причини нежелани реакции при пациенти, страдащи от киселини и дразнене в стомаха. Също така не се препоръчва за хора с хипертония.

loading...