НАЧАЛО ЗДРАВЕ Подобрете храносмилането си за 7 дни! 100% резултат!

Подобрете храносмилането си за 7 дни! 100% резултат!

0
Подобрете храносмилането си за 7 дни! 100% резултат!
Подобрете храносмилането си за 7 дни! 100% резултат!

Изключително средство за подобряване на храносмилането, премахване на запека и избавяне от наднорменото тегло!

Рецептата е много проста – състои се само от 3 съставки и ви трябват няколко минути за приготвяне! Тя помага за ускоряване на процеса на почистване на червата и подобрява храносмилателните функции. Резултатът ще бъде фантастичен, ако се случи в комбинация със здравословна диета и физически упражнения.

Водете активен начин на живот, яжте правилната храна и бъдете здрави!

Тази напитка е чудесна за детоксикация на тялото, почистване на червата и ускоряване на метаболизма. Тъй като има влакна в състава си, тя ще увеличи способността за отстраняване на токсините от организма.

Трите компонента са: сливи, лимони и чиа.

Сините сливи са богати на влакна, които улесняват храносмилането и благоприятстват доброто функциониране на червата чрез регулиране нивото на холестерола.

Също така са богати на антиоксиданти и се борят с преждевременното стареене, което допринася за елиминирането на свободните радикали. Освен че са подходящи за кръвообращението, предотвратяват образуването на кръвни съсиреци и предотвратяват появата на сърдечно-съдови заболявания.

Лимонът е алкален продукт. Разрежда кръвта, премахва мастните депа и токсините. Той стимулира работата на всички храносмилателни органи.

Семената чиа са богати на разтворими фибри и лепкави вещества. Тези влакна премахват токсините от дебелото черво. Богати са на витамин С и също ускоряват метаболизма.

Съставки:

1 супена лъжица семена чиа

3 броя сини сливи

200 мл вода

1 лимон

Начин на приготвяне:

През нощта накиснете 3 сини сливи в 1 чаша с 200 мл вода.

На сутринта вземете сливите и добавете 1 супена лъжица семена чиа и половин лъжица лимонов сок. Оставете за 5-10 минути. Изяжте сливите.

Смесете всичко добре с лъжица и след това пийте на малки глътки. Средството ще стимулира процеса на храносмилане.

Вижте още: Домашно средство срещу мазоли и гъбички на краката

В рамките на една седмица ще почувствате значително подобряване на здравето, храносмилането, намаляването на наднорменото тегло и обема на талията и бедрата.