НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Картите Ошо ще ви подскажат как действително да постъпите!

Картите Ошо ще ви подскажат как действително да постъпите!

0
Картите Ошо ще ви подскажат как действително да постъпите!
Картите Ошо ще ви подскажат как действително да постъпите!

Картите Ошо ще ви подскажат как трябва да продължите напред!

Разгледайте 12-те карти Ошо и изберете тази, която ви харесва най-много. Тя е именно тази, която ще ви помогне да намерите правилното решение!

Така че, изберете карта!

1) Престанете да форсирате събитията. Бъдете търпеливи известно време, в противен случай разочарованието е неизбежно.

2) Усмихвайте се повече на живота и животът ще ви усмихне. Вашето щастие е във вашите ръце!

3) Спрете да правите неща, които ви правят нещастни. Не се страхувайте от неизвестното. Направете крачка към новото и ще бъде невероятно.

4) Вие сте прекалено взискателни както към другите, така и към себе си. Отпуснете се и укротете амбициите си. В края на краищата никой не е съвършен.

5) Когато ви се струва, че почвата изтича под краката ви и всичко ще се срине, просто помислете какво ново да построите на тези руини. Със сигурност ще бъде нещо невероятно. Вярвайте в себе си. Ще преодолеете всичко.

6) Имате добър потенциал. Усмивката ви осветява живота на хората. Така че продължавайте да бъдете същото слънце и да светите. Наслаждавайте се на живота. Няма причина за безпокойство.

Вижте още: Това, което първо забележите разкрива скритата ви сила

7) Трябва да слушате повече себе си, а не общественото мнение. Подценявате се, а сте способни на много повече. Вярвайте и сбъднете мечтите си.

8) Вие се притеснявате твърде много и търсите значение във всичко. Животът е толкова кратък. Просто се наслаждавайте всеки ден на него. Тогава отново ще изгрее слънцето зад облаците.