НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Нямате достатъчно пари? Направете си ваза, за привличане на пари!

Нямате достатъчно пари? Направете си ваза, за привличане на пари!

0
Нямате достатъчно пари? Направете си ваза, за привличане на пари!
Нямате достатъчно пари? Направете си ваза, за привличане на пари!

Направете си ваза, за привличане на пари!

Малко магия не е за отказване, особено след като онези, които са я пробвали казват, че наистина действа.

Има хора, които смятат, че парите могат да бъдат получени изключително само в резултат на упорита работа. Има обаче хора, които вярват, че някой ритуал може да им помогне. Някои от тези ритуали са много стари и са свързани с Фън Шуй.

Всъщност съществуват много различни ритуали за привличане на пари. В зависимост от културата, вярванията, хората са склонни да привличат пари по различни начини, а най-популярен е ритуалът, който се отнася до създаването на “ваза на богатството”.

“Вазата на богатството” е широко разпространен начин за привличане на пари и благополучие в дома. Предполага се, че произхожда от древен Китай, а с Фън Шуй се е разпространил в целия свят. Днес този метод се практикува в цял свят, особено в САЩ.

Повече от сигурно е, че вазата в дома ви няма да донесе нищо отрицателно, така че, си заслужава да опитате да го направите. В древен, но и съвременен Китай вазата обикновено е украсявана със специфични китайски символи, но ако искате да опитате, можете да използвате вазата, която имате вкъщи. Тя може да бъде и с някои местни, традиционни символи или модерен дизайн.

Вазата, която използвате за този ритуал, може да бъде от всякакъв материал. Стъкло, керамика, метал, порцелан … Дъното на вазата трябва да е широко, а шията – много тясна и дълга. Това е от първостепенно значение, защото символично показва дълъг остатъчен ресурс във вазата.

Във вазата трябва да сложите следното:

1. Седем различни кристали или полускъпоценни камъни: рубин, сапфир, диамант, планински кристал, цитрин, яспис, розов кварц, смарагд, тигрово око …

2. Червено портмоне с валута, използвана в страната, в която живеете. Стойността на парите трябва да бъде 998 единици от валутата (998 евро, лева, швейцарски франка …) 998 е номер, който се счита за изключително благоприятен и носи късмет в придобиването на пари.

3. Три или девет китайски монети, които трябва да бъдат вързани с червена лента или червен конец. Ако не можете да намерите, вземете местни монети.

4. Останалата част от вазата трябва да бъде напълнена с пет вида растения, които се използват за храна. Можете да сложите пшеница, царевица, ечемик, леща, ориз и орехи, както и лешници, бадеми и други подобни.

5. В допълнение към всичко казано по-горе, можете да сложите (не непременно) златни бижута или други ценни бижута.

Най-важното е да скриете вазата от нежелани погледи, т.е. вазата не трябва да стои на видно място, например непосредствено след входа на къщата или апартамента. Най-добре е да я сложите в спалнята, защото няма кой да влезе там. Ако този ритуал се изпълни успешно и не направите грешка, тази ваза ще привлича пари в дома ви, но не само за вас, но и за цялото ви семейство.

loading...
loading...