НАЧАЛО ЗДРАВЕ Подобрете зрението си без хирургическа намеса!

Подобрете зрението си без хирургическа намеса!

0
Подобрете зрението си без хирургическа намеса!
Подобрете зрението си без хирургическа намеса!

Ето как бързо и ефективно да възвърнете зрението си!

Не много отдавна трябваше да посещавам частни уроци при една много интелигентна жена. Всеки път, когато отваряше страниците на учебника или речника, тя трябваше да слага очилата си, за да види малкия шрифт.

След като веднъж дойдох в клас, бях много изненадана, че тя вече е учител, който чете вестник на английски без очила. Мислех, че тя е получила чифт качествени лещи, но не беше така…

Оказа се, че в продължение на няколко седмици моята преподавателка е била интензивно ангажирана с възстановяването на зрението си с помощта на специални упражнения. В целия си апартамент беше поставила листовки с различни модели, върху които трябваше да концентрира погледа си.

Също така, жената каза, че в допълнение към упражненията, е приемала едно ефективно домашно средство… Днес ще споделим с вас тази отлична рецепта.

Здравето на очите

Упражнение “Затвори очи”

В рамките на две минути се опитайте да мигате много бързо. Това помага да подобрите кръвообращението на очните ябълки.

Упражнение “Точка на прозореца”

За да извършите това упражнение, трябва да залепите топка от пластилин върху стъклото. След това трябва да изберете отдалечен обект извън прозореца и да го потърсите за няколко секунди на разстояние, след което трябва отново да погледнете точката. И така упражнението продължава около 30 секунди. По-късно е необходимо да усложните натоварването и да се опитате да се фокусирате върху четири различни предмета.

Упражнение “Широко отворени очи”

Седнете, затворете очи за 5 секунди и ги отворете възможно най-широко. Упражнението трябва да се повтори най-малко 10 пъти.

Масаж на очите

С трития пръст на двете ръце нежно притиснете горните клепачи. След 1-2 секунди махнете пръстите си. Упражнението трябва да се повтори поне 3 пъти.

Контрастен хидромасаж

Два пъти на ден трябва да правите контрастен душ за очите. Сутрин – първо трябва да изплакнете очите си с гореща вода, а после да ги измиете със студена. Вечерта повторете процедурата в обратен ред.

Упражнение “Стрелба с очи”

За ефективно изпълнение трябва да направите няколко разпечатки и да закачите чертежите на стената. Очите трябва да повторят посочените схеми: да погледнете нагоре, надолу с максимална амплитуда, да нарисувате кръга по посока на часовниковата стрелка и обратно, и т.н.

Често една от причините за спада в зрението е високият холестерол. Най-добрият начин да нормализирате този дисбаланс в организма е чесънът. Предлагаме ви да приготвите едно от най-ефективните средства за възстановяване на зрението от чесън.

Как да възстановите зрението си?

Съставки

10 супени лъжици натурален мед

10 скилидки чесън

4 лимона

100 мл студено пресовано ленено масло

Приготвяне:

1) Поставете обеления чесън и нарязания лимон в блендер.

2) Смелете всичко до състоянието на каша.

3) След това добавете меда, маслото и внимателно разбъркайте съставките.

4) Когато продуктът е готов, го поставете в буркан с капачка и съхранявайте в хладилника.

Консумирайте средството по 1 чаена лъжичка преди хранене.

Вижте още: Молитвата наистина има сила, която лекува болести!

Не забравяйте да кажете на приятелите си как да възстановят зрението си с помощта на ефективни упражнения и лечебната сила на чесъна!

Споделете тази информация с вашите приятели!