НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА 15 интересни идеи за двора, които да си направите сами

15 интересни идеи за двора, които да си направите сами

0
15 интересни идеи за двора, които да си направите сами
15 интересни идеи за двора, които да си направите сами

За всички опитни домакини и градинари е посветена днешната ни колекция от интересни идеи за дворното пространство. Те са лесни за изпълнение и същевременно гениални. Надяваме се, че ще успеем да ви изненадаме!

Вертикалната градина ще спести ценно място в двора ви! За да я направите, ще са ви необходими стари велосипедни колела и въжета.

Старият дървен варел може да се превърне в уютен градински стол. За да не пречи яркото слънце на наслаждаващите се на природата, не забравяйте да направите козирка от плътна тъкан.

Такова устройство за носене на дърва е полезно за всеки! За да го направите са ви необходими парче здрав плат и две дървени пръчки (за тази цел можете да използвате пластмасови тръби).

Не винаги ви остава време и възможност за поливане на градината. С това просто приспособление, ще забравите за дългите часове поливане!

Всеки от нас има кутии от дискове. Използвайте ги мъдро, като си направите преносими оранжерии за разсад!

Една временна градинска пътека е чудесна идея! Само си представете, удобната пътека да появява там, където имате нужда от нея!

Силиконова кофа – истински помощник за градинарите – лейка, кош, чанта и дори контейнер за детски играчки. Не забравяйте да си купите тази многофункционална вещ!

Такава подставка за коленете ще се хареса на всички. Сега многото часове работа в градината няма да повлияят неблагоприятно на вашето здраве!

Тази дърворезачка е истински помощник не само за двора, но за полеви условия. В края на краищата, това устройство троши дървата за огрев, като орехи!

Не всички градинари знаят, че трябва да защитят ръцете си не само с ръкавици, но със специални ръкохватки. Непроницаемата еластична тъкан предпазва кожата от коприва, остри клони, насекоми и тръни от рози!

Оригинално изобретение за дъждовна вода, което ще ви помогне да доставите дъждовната вода директно в градината! Такава адаптация може да се направи чрез закупуване на винил.

Кутията от климатика разваля външния вид на градината ви? Скрийте я под изкуствени храсти!

Уморихте се през цялото време да гоните досадните комари и мухи от чиниите с храна? Мрежата-капак е отлично решение на този проблем!

За да сте сигурни, че маркучът няма да се заплете и винаги е под ръка, използвайте надеждна стойка.

Джобният трион е много интересно и полезно нещо, както за двора, така и за полето. С него можете да отрежете дори и най-високите клони. За целта е необходимо да се привърже въже към дръжките му.