НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Разберете какво разкрива формата на пъпа ви за вас!

Разберете какво разкрива формата на пъпа ви за вас!

0
Разберете какво разкрива формата на пъпа ви за вас!
Разберете какво разкрива формата на пъпа ви за вас!

Ето какво разкрива за личността ви формата на пъпа ви.

1. Изпъкнал пъп
Пъпът, който е изпъкнал, показва силен характер. Често сте в беда или сте нестабилни. Също така, вие си създавате убеждения и мнения след старателно обмисляне. Обичате да бъдете в центъра на обществения интерес. Любовта и уважението винаги ще са важни за вас. Независимо колко време ще ви отнеме, за да намерите съвместим партньор. Очаква се връзката да продължи дълго.

2. Голям и дълбок пъп
Хората с такава форма на пъпа имат голямо сърце. С други думи, вашата щедрост не познава граници. Не споделяте с вашите близки за проблемите в живота си. Като експерт в областта на управлението на хората, вие се отнасяте много добре към хората. Вие сте разумни.

3. Малък пъп
Той подчертава тъмната страна на човек. Можете да пазите тайни и да разберете отрицателната страна на другите хора. Всъщност не вярвате на други, освен на близки роднини и познати. Вие сте потайни до такава степен, защото сте преодолели много неща и сте придобили голям опит. Затова скептицизмът ви е приемлив и оправдан.

4. Пъпът е надолу, противоположно на предишната форма
Това определя ниското ниво на енергия. Това е само физическата страна на живота. Не се интересувате от ръчна работа или действия, но се интересувате от задачи, които изискват интелект. Понякога може да бъдете лениви, но сте умни. Това ви подтиква към намиране на най-добрите методи да свършите дадено нещо.

5. Овалната форма на пъпа
Яйцевидният пъп е свързан с хиперактивност и чувствителност. Вие сте нетърпеливи. За вас е естествено бързо да намирате нещо ново. Проблемът е, че лесно се разстройвате и обиждате, защото приемате нещата много сериозно.

6. Широк пъп
Хората с такъв пъп са бдителни. Винаги сте готови да се справите с всяка ситуация. Хората с такъв пъп не вярват на другите. Хората, на които се доверявате значат много за вас. Енергично ги защитавате. Междувременно започвате да се доверявате и внимателно да изучавате как хората се отнасят към вас. Един от вашите принципи в живота ви е да се отнасяте към другите, така както, те се отнасят към вас.