НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Какво означава линията на живота на ръката? Пълна разшифровка

Какво означава линията на живота на ръката? Пълна разшифровка

0
Какво означава линията на живота на ръката? Пълна разшифровка
Какво означава линията на живота на ръката? Пълна разшифровка

Линията на животa – колко пъти сме чували този израз? Много хора го използват, знаейки, че е свързан с гледането на ръка и прочитането на съдбата по нея, но повечето дори не знаят какво точно означава. Днес ще ви запознаем с  линията на живота и ще разгадаем тайните на хиромантията.

Определяне на линията на живота и нейното разположение върху ръката

В хиромантията е важно да разчетете правилно написаното послание върху вашата ръка. Това касае, на първо място, линията на живота. Какво представлява тя? Това е дъга, която започва между показалеца и палеца и завършва в началото на палеца и китката. Всеки има линия на живота, която показва качествата, притежавани от нейния собственик – сила, воля, смелост и т.н. С други думи, определя целия живот на човека. Тя минава до линията на Венера (линия на любовта). Линията на Венера ни помага да определим жизнената сила и енергията на човека. Важно е да се отбележи, че колкото по-близо е линията на живота до палеца, толкова е по-голям шанса човек да притежава качества като бавно взимане на решения, умора, бърза загуба на енергия, във всичко, което прави.

Определяне на дати на някои събития по линията на живота

За да определите кога човек ще умре, няма да е достатъчна линията на живота. Има много данни, които хиромантията трябва да събере, за да определи датата на смъртта на дадено лице. Също така не трябва да забравяме, че ръката се променя с течение на времето, което означава, че някои от събитията в живота, също могат да се променят, или изобщо – да не се случат.

Най-лесният начин да определите на каква възраст ще се състоят събитията в живота ви е да направите линия под формата на дъга от средата на палеца. На мястото, където тя допира линията на живота, се пада възрастта от 35 години. По този начин можете да разберете колко ще живеете. Ако вземете това като основа, можете да определите на каква възраст ще се случват важни събития в живота ви.

Знаци по линията на живота

Има няколко знака по линията на живота, които определят събитията в живота или характерните черти на човек по време на важни промени. Тук са основните:

Прекъсване. Прекъсването винаги означава промяна. Най-често това са болезнени промени или допълнителни трудности: прекъсване на отношенията с някой скъп човек, загуба на прогрес, заболяване. Но често смекчаващите обстоятелства правят тези събития не толкова драматични и трагични за нашето възприятие.

Квадрат. Квадратът може да има отрицателен или положителен резултат. Ако в квадрата линията на живота се прекъсва, тогава човек има силата да се справи с всички трудности и промени, каквито и да са те. Липсата на прекъсване в квадрата означава изолация: доброволна (социофобия, самотен живот, и т.н.) или по принуда (затвор, изгнание, домашен арест, и т.н.).

Овали (островчета). Тези знаци могат да говорят за неприятни ситуации – сериозни здравословни проблеми или вътрешни преживявания – депресия, емоционални изблици и т.н.

Линия-сестра. Тази линия преминава много близо до линията на живота. На местата, където тя отива – независимо дали е в началото или в средата – ще бъдете защитени от външни отрицателни фактори. В такива трудни за вас и опасни периоди ще бъдете защитени и нищо лошо няма да ви се случи.

Линия на безпокойството. Тя започва от палеца и стига до линията на живота. Често не се докосват. Това означава, че в определени периоди ще имате сериозни притеснения, които могат да ви причинят много проблеми и ще хвърлите много сила и енергия, за да ги преодолеете.

Вижте още: Ето как да научим таблицата за умножение от раз!

Както разбирате, хиромантията не ви казва точно какви събития и кога ще се случат в живота ви. Тя определя по-скоро емоционалното ви състояние в определени периоди от живота ви и как тези събития ви влияят. Това е вашата ръка така, че предметът на цялото проучване сте самите вие.