НАЧАЛО ЗДРАВЕ С този аспиринов крем, бръчките и петната по лицето ще изчезнат

С този аспиринов крем, бръчките и петната по лицето ще изчезнат

0
С този аспиринов крем, бръчките и петната по лицето ще изчезнат
С този аспиринов крем, бръчките и петната по лицето ще изчезнат

С този аспиринов крем ще забравите за бръчките и петната по лицето.

Ще бъдете изненадани от резултатите!

Жените обикновено проявяват особена грижа по отношение на лицето си. Използват овлажняващи кремове, които на свой ред възстановяват увредената кожа и намаляват появата на бръчки, но много от нас знаят, че по-голямата част от тези продукти са вредни за здравето ни.

Много по-подходящо е да се използват естествени средства тъй като те не причиняват странични ефекти и са много по-евтини. Този път ще говорим за аспиринов крем, който ще премахне несъвършенствата по лицето.

Аспиринът има своеобразен състав, защото освен че е най-популярният аналгетик в света, той бързо прониква в порите и се бори с причините за бръчките, петната и акнето. Ако използвате тази рецепта, ще забележите промяна още след първата употреба.

Аспиринов крем за отстраняване на бръчки:
5 таблетки аспирин
4 супени лъжици мед
1 супена лъжица натурално кисело мляко

Изключително просто за приготвяне, само трябва да стриете 5 таблетки аспирин, докато станат прах, след това добавете останалите съставки и ги разбъркайте добре. Ще получите пастообразно вещество и ще разберете, че кремът е готов.

Преди употреба, трябва да измиете лицето си с топла вода, така че порите да се отворят и кожата да абсорбира всички хранителни вещества. След това можете да приложите маска на лицето, като поставите специален акцент върху местата, където имате бръчки, пъпки и петна. Оставете така за няколко минути, поне докато изсъхне, след което изплакнете сместа със студена вода.

Тази процеура трябва да се повтаря стриктно за 3 седмици всяка вечер преди лягане.

От друга страна, много е възможно след всяко третиране кожата да е малко чувствителна, защото това лекарство се бори със свободните радикали, които причиняват бръчки и петна. Препоръчваме ви да увеличите употребата на овлажняващи кремове, за предпочитане най-естествените, които можете да намерите, както и слънчев филтър според вашите предпочитания.

Предимства на аспириновия крем с кисело мляко и мед:
Киселото мляко има много добри лечебни свойства за кожата, започвайки с фибри и калций. Медът и аспиринът имат лечебни свойства, които регулират, борят и елиминират почти всяка кожна болест. С едно приложение на маската кожата ви ще стане по-сияйна и по-здрава.

От друга страна, можете да използвате това средство, не само върху лицето. Ако имате недостатъци в други части на тялото си, можете да го приложите.

loading...
loading...