НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете картина и разберете какво е психологическото ви състояние!

Изберете картина и разберете какво е психологическото ви състояние!

0
Изберете картина и разберете какво е психологическото ви състояние!
Изберете картина и разберете какво е психологическото ви състояние!

Може би този прост психологически тест ще разкрие по-добре вашето състояние. Просто изберете картина, която ви харесва. И после вижте резултата.

Картина номер 1
Вие сте безгрижни, игриви и весели. Животът за вас е свобода и спонтанност. Опитвате се да се насладите на всеки миг от него. Мотото ви: “Живеем само веднъж!” Вие сте отворени за нови преживявания, любознателни и обичате промените. Изследвате всички аспекти на вашата среда и винаги сте щастливи от изненадите.

Картина номер 2
Вие сте независими. Вървите по пътя, без да признавате ограничаващите фактори, които ви пречат да изберете курса си. Имате художествени способности, които показвате на работа или във вашето свободно време. Вие копнеете за свобода толкова много, че да действате по съвсем различен начин, от това, което са очаквали другите от вас. Никога няма да приемете онова, което сега е на мода. Вие живеете в съответствие с вашите идеи и вярвания за живота, дори ако това означава плуване срещу течението.

Картина номер 3
Най-вероятно сте склонни към интроспекция и размисъл, чувствителен човек. И по-често, от повечето хора сте потопени в мислите за себе си и за света около вас. Не понасяте повърхностни неща. Предпочитате да бъдете сами със себе си, вместо да бъбрите празни приказки. Независимо от това, връзката ви с приятелите ви е много богата, което ви дава вътрешен мир и чувство за хармония, толкова необходимо за доброто здраве. Не ви дотяга продължителното уединение: рядко скучаете.

Картина номер 4
Жизнени, балансирани, хармонични. Цените естествеността и простотата. Хората се чувстват комфортно с вас, защото сте твърдо стъпили на земята и може да се разчита на вас. Тези, които са скъпи за вас, защитавате, но в същото време не ги задушавате. Хората ви определят като човек с меко сърце. Не ви харесва кичът, нито баналността. Скептични сте към капризите на модата. Дрехите, които предпочитате са практични и ненатрапчиво елегантни.

Картина номер 5
Прагматичен професионалист, уверен в способностите си. Държите живота под контрол и не разчитате на късмета – само на вашите действия. Решавате проблемите по прост начини без ненужни усложнения. Реалистично гледате на живота и ежедневните тревоги, действате решително. В работата ви се доверяват, възлагайки ви отговорни задачи, тъй като сте надеждни. Силата на духа ви се усеща от другите. Не се чувствате удовлетворени, докато не приключите.

Картина номер 6
Миролюбиви, разумни, не агресивни. Вие комуникирате с лекота, но в същото време сте много внимателни. Лесно създавате приятелства, но в същото време обичате неприкосновеността на личния живот и независимостта. От време на време трябва да си починете от всичко и да бъдете сами със себе си, за да разсъждавате върху смисъла на живота и да се насладите на уединението. Нуждаете се от пространство, така че понякога се криете на любими ваши места. Вие сте в хармония със себе си и света около вас, оценявате какво ви предлага животът.

Картина номер 7
Динамични, активни, екстроверти. Вие сте склонни да поемате рискове и да се обвързвате с някои силни задължения в замяна на една интересна и разнообразна работа. Рутинната ви парализира.

Картина номер 8
Романтични, мечтателни, емоционални. Вие сте много чувствителен човек. Вие отказвате да погледнете нещата от рационална гледна точка. За вас важни са чувствата. Важно е да имате мечти. Не се интересувате от хора, които отричат романтиката и се осланят само на ума. Не приемате нищо, което може да ограничи разнообразието на вашите емоции и чувства.

Картина номер 9
Вие сте спонтанен и непредсказуем човек. Понякога хората срещат трудности с вас, но в същото време сте много интересни, защото никога не знаят с какво ще ги изненадате този път. Гледате на живота по оригинален начин, така че във всичко се опитвате да видите нещо интересно и очарователно. Лесно се палите, но понякога също толкова лесно избледнява и вашият интерес. Ако си позволите да освободите въображението си, то непременно ще ви доведе до нещо невероятно интересно!