НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Съберете линиите на любовта на дланите си и разберете съдбата си!

Съберете линиите на любовта на дланите си и разберете съдбата си!

0
Съберете линиите на любовта на дланите си и разберете съдбата си!
Съберете линиите на любовта на дланите си и разберете съдбата си!

Линиите на любовта на дясната и лявата ви ръка крият интересни факти за вашата личност!

Хиромантията е древно изкуство, което е хилядолетно. То произхожда от Индия и е широко използвано от астролози – индуси. Споменава се в древната китайска книга И Цзин.

Още от там учението на линиите на съдбата по дланите се разпространява в Азия и Европа. Интерес към хиромантията са показали Аристотел и Александър Македонски. Между другото, легендарният завоевател узнавал за характера на офицерите си от “рисунките на Бога” по ръцете им. Кой знае, може би затова царят не е загубил нито една битка за 15 години в своите непрекъснати завоевателни походи.

Понастоящем “хиромантията” все по-често се счита за псевдо-наука, нещо като суеверни вярвания. Хората са скептични за това, защото медиите и масовата култура са създали погрешно схващане за тази древна практика на самопознание.

Ако сте свободни от стереотипи, нека днес да ви кажем как да прочитате линиите на любовта на дланите си.

Обърнете внимание на разположението на първите две големи линии, разположени точно под основата на пръстите. От начина, по който изглеждат и как се “пресичат” помежду си, до голяма степен зависи съдбата на вашия брак и вашите взаимоотношения.

Просто прилепете двете длани една към друга, а след това ги “свийте”.

Погледнете внимателно как се свързват (или не се свързват) двете горни дебели линии.

Ако височината (разположението) на двете линии е една и съща, тогава сте спокоен, нежен и добре възпитан човек.

Въпреки това, отличителната черта е, че обичате суровите, дори разрушителни промени в живота си. Най-вероятно ще се ожените или ще се омъжите за партньор, който нито вашето семейство, нито приятелите ви ще одобрят.

Но в дългосрочните отношения винаги се държите адекватно и предпочитате да разчитате повече на логиката, отколкото на емоцията. И е страхотно, че ви помага. Ето защо знаем, че всичко ще бъде наред в личния ви живот!

Ако линията на любовта на дясната ръка е по-висока от линията на лявата ръка, значи сте мъдри отвъд годините и имате “древна” душа.

За хората като вас е обичайно да мислят, че душите им бродят по Земята отдавна и само се прераждат в нови тела. Характерен признак: “ранно съзряване”, развитие не според годините.

Вие сте свободни и рядко ви интересува това, което другите хора мислят за вас. В същото време вие ​​почти винаги виждате нещата и хората такива, каквито са. Трудно е да се скрие нещо от вас.

Повече от всичко на света вие презирате хората, които се подчиняват на “инстинкта на стадото”, тези, които не следват собствените си мечти, а пътя, изпълнен с очакванията на другите.

За да бъдат отношенията ви в ред, трябва да се погрижите да намерите партньор със същата “древна” душа като вашата. Само той ще ви даде мира, който заслужавате!

Ако линията на любовта на лявата ръка е по-висока от дясната, значи сте силен и уверен човек.

Най-голямата радост за вас е да приемете ново предизвикателство пред себе си и да постигнете невероятен резултат!

Ако се влюбите, то се отдавайте на партньора си напълно! Вие сте страстен и горещ любовник (или любовница), и винаги привличате хубавите и симпатични хора.

Вижте още: Ето как да научим таблицата за умножение от раз!

Най-вероятно в брака очаквате нещо необичайно: да бъдете с бившия си състудент или с чужденец от екзотична страна. Може би между вас и вашия партньор ще има голяма възрастова разлика. Или нещо друго – нещо, което обществото възприема като “проблем”, а вие – като нещо уникално.