НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Къде бихте искали да бъдете в момента? Разберете какво ви липсва!

Къде бихте искали да бъдете в момента? Разберете какво ви липсва!

0
Къде бихте искали да бъдете в момента? Разберете какво ви липсва!
Къде бихте искали да бъдете в момента? Разберете какво ви липсва!

Къде бихте искали да бъдете в момента? Разберете какво ви липсва!

В кръговрата на живота, събитията и делата понякога се лишаваме от ценното време, което ни е необходимо, за да се превърнем в истински щастлив човек.

Понякога ни липсват толкова прости и в същото време много важни неща. Искате ли да разберете за какво става въпрос? Тогава този тест е за вас.

Сега ви предлагаме да се отпуснете малко и да разгледате тези 8 чудесни места. Всяко от тях е красиво и уникално по свой собствен начин.

Всяко място има нещо уникално и привличащо вниманието. Слушайте себе си. Помислете къде бихте искали да сте в момента. Готови ли сте?

1. Градинска пейка

Нуждаете се от комуникация, говорете. Не само няколко думи, а дълги, задушевни разговори. Отделете време за стар приятел, помолете го и той да ви отдели време. Говорете поне до сутринта за всичко в света: за миналото, настоящето, бъдещето.

2. Пътека в гората

Нуждаете се от обновление, промяна. Вероятно – не кардинална. Основата на живота ви ви устройва. Но въпреки всичко са необходими някои външни промени и подобрения. Може би трябва да промените вашия стил на прическа, на обличане? Или може би се нуждаете от пренареждане на мебелите в апартамента, изучаване на нова професия, разширяване на обхвата на дейностите?

3. Кафе с красива гледка

Трябва по някакъв начин да опресните чувствата си, да вкусите живота. Ще ви помогне пътуване до друга държава или град. Може би си заслужава да опитате нещо необичайно за вас: конна езда, пейнтбол, скок с парашут. Но не си позволявайте глупави рискове.

4. Къща в планината

Нуждаете се от обикновен мирен живот. Вие сте много уморени. В идеалния случай – отидете някъде, където няма хора. Свийте гнездо, отглеждайте растения, вземете си крава или поне коза. Вечерите слушайте песента на щурците. Заспивайте под звуците на дъжда. Събудете се от миризмата на люляк и песента на птиците.

5. Езеро

Нуждаете се от свобода. Вие се задушавате от живота, който живеете сега. Почувствайте в себе си вятъра, не мислете за последствията. Отлетете до мястото, където сърцето ви зове.

6. Уютен вътрешен двор

Нуждаете се от нормален живот. Най-обикновения, без възходи и падения, без крайности. Задайте си определен режим и го спазвайте. Планирайте дните си. Направете си рутина – загрявка, време за обяд, разходка преди лягане.

7. Морски фар

Нуждаете се от мечта, някаква надежда. Една реална мечта, която има шансове за реализация. Но в същото време голяма, която не може да бъде реализирана още утре. Необходими са много работа, опит, търпение и издръжливост.

8. Тераса край водата

Нуждаете се от почивка. На място, където има много слънце и без никакви притеснения. Изгарянето до черно не е необходимо. Насладете се на слънцето, наситете с жива топлина. Връщайки се у дома, ще почувствате, че енергията ви е безкрайна.