НАЧАЛО ЗДРАВЕ Притиснете тези 4 точки, за да ускорите обмяната на веществата!

Притиснете тези 4 точки, за да ускорите обмяната на веществата!

0
Притиснете тези 4 точки, за да ускорите обмяната на веществата!
Притиснете тези 4 точки, за да ускорите обмяната на веществата!

Притиснете тези 4 точки, за да ускорите обмяната на веществата и да отслабнете бързо!

Най-ефективните начини за лечение на различни състояния са акупресурата и акупунктурата. Хората ги използват от векове и са успявали да излекуват всякакъв вид болка.

Използват се точки от нашето тяло и изобщо не е трудно да се приложи. Всеки орган в тялото ни е свързан с определена точка от енергийните канали. Ако масажирате точка върху тялото си, свързана с определен орган, ще можете да премахнете болката и да излекувате този орган! Звучи вълнуващо, нали?

Тези методи могат също да ви помогнат да отслабнете. Ще можете да изгорите мазнините и да получите тялото, за което винаги сте мечтали, като прилагате лек натиск върху четирите точки, които ще ви предложим днес.

Този масаж също ще ви помогне да увеличите енергийните нива и да ускорите метаболизма си.

Това са четирите точки!

Ръка

Масажът на тази точка ще ви помогне да стимулирате функцията на червата, както и да елиминирате повишената телесна температура. Енергията минава през тази точка. Масажирайте с ръката си, както е показано на картинката, 2-3 пъти на ден в продължение на 1 минута.

Лице

Тази точка на лицето ще регулира апетита ви. Няма да преяждате заради стреса. Тя се намира точно между горната устна и носа. Масажирайте тази точка 2 пъти на ден в продължение на 5 минути.

Уши

Притискайки тази точка на ухото, може да загубите няколко килограма! Ще ускорите метаболизма си. Използвайте палеца си за постоянно налягане. Внимателно масажирайте ухото за 3 минути. Повторете тази процедура 3 пъти на ден.

Крак

Използвайте тази точка, за да намалите и предотвратите възпалителния процес. Също така ще можете да подобрите храносмилането. Нарича се Зу Сан Ли, “точка на дълголетието” или “точка на стотици болести”. Ще можете да загубите поне половин килограм на седмица, ако редовно масажирате тази точка.

Тя се намира под коляното. Ето как да я намерите: просто покрийте дясното си коляно с лявата си ръка и обратно. Между костите има малка кухина, точно между върховете на малкия и безименния пръст.

Опитайте се да използвате тези точки с тези техники за масаж и ще видите колко полезни са те. Ще бъдете изненадани!