НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ще се избавите от болката и пукането в ставите още след първия...

Ще се избавите от болката и пукането в ставите още след първия път

0
Ще се избавите от болката и пукането в ставите още след първия път
Ще се избавите от болката и пукането в ставите още след първия път

Тази рецепта от първия път ще ви спаси от болката и пукането в ставите. Всички знаем какво представлява болката в ставите. Много е неприятна. И почти неизбежно: проблеми с коленете, раменете, лактите и китките придружават почти всеки, който седи на компютър през целия работен ден.

Тези проблеми започват да се проявяват особено след 45 годишна възраст. Но какво ще стане, ако болката започне да се появява на 25-30?

Разбира се, за болката в ставите може да има и други причини, които не са свързани с компютъра и заседналия начин на живот. Такива са травми, претоварвания и фрактури, артрит и ревматизъм.

Затова ви предлагаме рецепта от народната медицина. Тя включва само прости съставки. А помага още с първото приложение.

Съставки:

– 1 супена лъжица мед

– 1 супена лъжица горчица (пикантна)

– 1 супена лъжица фина сол

– 1 супена лъжица вода

Приготвяне:

Разбъркайте внимателно всички съставки до хомогенна смес. След това изсипете в празна кутийка от крем за ръце или във всяка друга опаковка.

Приложение:

Когато следващия път почувствате дискомфорт в ставите, просто намажете с този “крем” болезненото място. След това го увийте с найлонова торбичка, а отгоре сложете топла кърпа. Желателно е да бъде вълнена.

Дръжте компреса за един и половина до два часа. Най-добре е тази процедура да се повтори преди лягане, така че ставите да могат да си починат след “лечението”. На сутринта измийте “крема”.

Правете тази процедура 4-5 последователни дни. Ще почувствате ефекта след първия път, така че не ви е необходима допълнителна мотивация.

Важно е да запомните, че самата смес трябва да се съхранява в хладилника за не повече от 5-6 дни.