НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете прическа и разберете каква тайна ви разкрива!

Изберете прическа и разберете каква тайна ви разкрива!

0
Изберете прическа и разберете каква тайна ви разкрива!
Изберете прическа и разберете каква тайна ви разкрива!

Разбира се, много жени променят своята прическа  доста често (поне веднъж в живота си всяка жена е сменила прическата си). Въпреки това, психолозите казват, че всяка промяна в имиджа, включително прическата, е знак за вътрешни промени у дадена жена. И не мога да не се съглася с това!

Къса момчешка прическа
Тези дами запазват младежката си душа за цял живот. Могат бързо да вземат решения, мъдри. Родени лидери, но често самите те отстъпват на заден план; смятат, че най-важното нещо е семейството и децата. Творчески личности.

Дължина на косата, която покрива ушите, но не достига до раменете
Това е прическата на истинската дама. Изискана, нежна, грижовна, това е просто мечтата за всеки мъж. Но не се ласкайте – тези дами практически не се поддават на влиянието на някой друг, дълбоко в себе си винаги знаят какво искат и почти винаги го получават. Веднъж очарователно и нежно да се усмихне и целият свят е готов да падне в краката й.

Дължина на косaта точно под раменете
Тези жени обичат да защитават и предпазват. Тези дами са много гъвкави и невероятно харизматични. От тях идва някаква неуловима енергия, толкова силна, че привлича хората като магнит. Хората са привлечени от такава жена и то с основание, защото е роден психолог.

Дълга коса
Смятало се е, че цялата сила на човек е заключена в косата му. Което със сигурност е така. Жените с дълга коса – малки вещици. Често те усещат много неща. Тези жени трябва да се доверят на интуицията си малко повече. Друго характерно качество за тези жени е честността, понякога дори излишна, но всичко им е простено.