НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете таро карта и разберете какво ви очаква!

Изберете таро карта и разберете какво ви очаква!

0
Изберете таро карта и разберете какво ви очаква!
Изберете таро карта и разберете какво ви очаква!

Таро карти – мощно средство за предсказване на бъдещето! Искате ли да узнаете какво ви очаква? Изберете една карта и прочетете предсказанието си.

Карта номер 1 – Предопределено ви е да успеете
Картата означава късмет, външна помощ или неочаквано решение на наболял въпрос в полза на питащия. Късмет, но не във всичко, но в една посока. Може би означава само почивка, за да можете да съберете сили и да продължите пътуването си, да вземете правилно решение.

Картата показва коригиране на ситуацията, правилно решение, това че се движите в правилната посока. Картата, също така, показва получаването на нещо ново: знание, опит, път, посоки. Символизира успешното съвпадение на обстоятелствата.

Карта номер – Истинска любов и преданост
Златното сърце е символ на истинска любов. Картата олицетворява честност, преданост, дълъг съюз и обич. Ще постигнете това, което желаете, ако това е волята на вашето сърце. Картата ви съветва да слушате сърцето си и да се доверите на чувствата си. Вие сте на прага на откриването на тайна, просто трябва да се отпуснете, да се откриете, да повярвате и това ще се случи.

Картата съветва да избягвате конфликти и да разрешавате всичко по приятелски начин, чрез разговори и мирни действия. Карта, която препоръчва да вярвате на себе си и на вашите чувства и да изхождате от тях, да взимате решения и да започнете да действате. Помнете кой е важен и какво е наистина важно в живота ви. Слушайте какво казва сърцето ви и действайте по начина, по който то ви съветва.

Карта номер 3 – Добро благосъстояние и приятелство
Бъдете искрени и чисти в своите мисли и вярвания, тогава ще получите помощ, подкрепа и сила. Картата ви съветва да бъдете искрени, да казвате всичко така, както е, да се откриете, да не лъжете, а след това можете да получите помощ или опрощение, а ако мамите, ще бъдете незабавно наказани.

Не можете да намерите отговор или решение? – уединете се, останете сами, разговаряйте със себе си, разберете себе си. Еднорогът е карта на самотата и откъсването от материалното, меркантилното. Еднорогът е карта на възвишеното, духовно, разумно и чисто мислене. Еднорогът съветва да не мислите за отмъщение или възмездие, съветва да мислите за прошката и собствената си почтеност.

Еднорогът ви съветва да не търсите изгода в сегашната ситуация, той съветва да постъпвате така, както душата, сърцето и принципите ви диктуват.