НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест: Омагьосаният замък. Разберете тайните на душата си!

Тест: Омагьосаният замък. Разберете тайните на душата си!

0
Тест: Омагьосаният замък. Разберете тайните на душата си!
Тест: Омагьосаният замък. Разберете тайните на душата си!

Изберете замък, който харесвате, върху който погледът ви се задържа най-дълго!

На публично място се усмихваме, шегуваме се и се стремим да изглеждаме весели и жизнерадостни. А междувременно хаос цари в душата ни, съмненията и страховете ни разяждат отвътре и не ни позволяват да дишаме спокойно. Понякога ние самите не разбираме причината за безпокойството. Погълнати от ежедневните проблеми, ние крием недоволството си дълбоко в подсъзнанието, усилено игнорирайки сълзите на душата си.

Намерете минутка да помислите за вашите желания и мечти. Тестът ще ви помогне да разберете по-добре вашите тревоги. Възможно е да покаже начина, по който да придобиете лекота и свобода, да се отървете от тежкия товар, който ограничава вашите пориви.

Замък № 1
Редица проблеми се проточват твърде дълго. Вие се ръководите от принципа: “Аз трябва!” И мълчаливо носите върху себе си целия товар. Не търсите помощ. Познатите ви се възхищавам на самоконтрола ви, защото според тях можете да се справите с абсолютно всичко. И само вие знаете, реалната цена, която плащате ежедневно за този образ. В сърцето си искате слънцето да изгрее, облаците да се разпръснат и най-накрая да ви помогнат за товара, който носите сами. Мечтаете да замените “аз” с “ние”.

Замък № 2
Изглеждате като приказна принцеса. Стремете се към идеала и обичате да привличате вниманието. Непрекъснато чувате комплименти, хората често ви ласкаят, само за да получат услуга. Като цяло, ви устройва и се чувствате удобно в избраната роля. Но, понякога искате да свалите маската на идеала и да забравите за маниерите, просто да се смеете от щастие. Дълбоко в душата си, вие съжалявате, че зад външния блясък, се крие толкова малко искреност.

Замък № 3
Делови човек, гледате на нещата прагматично. Премисляте всяко движение, схващате бързо нещата. Във всяка ситуация знаете как да запазите самоконтрол. Околните мислят, че сте напълно лишени от всякакви емоции и не могат да изкопчат нищо от вас. Само през нощта, когато суетата на града утихне и настъпи блажено мълчание – емоциите ви изпълват душата. Искате да се смеете и да плачете, да бъдете истински.

Замък № 4
Отзивчив и добродушен човек, вие сте свикнали да поставяте желанията на другите над вашите собствени. Дори ако обаждането дойде през нощта, вие се втурвате през глава да спасявате някого. Дори ако някой поиска почти невъзможното, мислите си: “Е, кой, ако не аз!”. Хората са свикнали с вашите особености и се обръщат към вас при най-малкия повод или въобще без повод. Все по-ясно в главата ви звучи мисълта: “Кога някой ще помогне на мен.” В края на краищата, никой не се интересува от вашите преживявания и чувства, всеки се интересува от собствената си изгода. Жалко!

Замък № 5
Домашните и семейните ценности за вас са на първо място. Способни сте да се справяте с няколко задачи наведнъж. Енергични и дружелюбни. Къщата ви винаги е отворена за приятели. Когато имате цел, уверено вървите към нея, преодолявайки всички препятствия по пътя. Установеният живот и стабилност радват душата. На пръв поглед всичко е наред и няма причина за тъга. Но вие искате да се почувствате като малка принцеса, на която нейният принц на бял кон ще покаже всички съкровища на света и ще я обгради с грижа и внимание. Малко романтика ще придаде на живота ви съвсем нови, неизвестни нюанси.

Замък № 6
Хаосът и опустошението ви придружават на всяка крачка. Празните стени и безнадеждната самота вече не са болезнени – вие сте свикнали с това. Имайки привлекателен външен вид и огромно количество талант, се страхувате да направите крачка напред и да покажете способностите си. Този страх от провал, който ви разяжда отвътре, разрушава всичките ви опити още в зародиш. А всичко е толкова лесно да се преодолее и да получите дългоочакваното щастие. Необходимо е само да убиете омразните страхове у себе си и да направите стъпка към щастливия живот. Засадете семето на увереността в сърцето си и всеки ден то ще расте и ще става по-силно.