НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете бутилка с писмо и получете своето послание от съдбата!

Изберете бутилка с писмо и получете своето послание от съдбата!

0
Изберете бутилка с писмо и получете своето послание от съдбата!
Изберете бутилка с писмо и получете своето послание от съдбата!

Изберете бутилка с писмо и получете своето послание от съдбата!

Съдбата е силата, която ни тласка към неизбежната последователност от събития и обстоятелства, от които не можем да избягаме!

Бутилка номер 1
Всичко ще бъде наред: дните и седмиците ще бъдат изпълнени с радост и скръб, а това е съвсем нормално. Разбира се, често ще се питате: “Кога ще видя резултатите от моята работа? Кога ще имам повече яснота по отношение на това, което искам от живота? Какво трябва да направя в този момент от живота си?

В съобщението ви се казва, че всичко, което трябва да се случи, със сигурност ще се случи! Не се отчайвайте, не насилвайте нещата. Нека те се случат с времето си. Отсега нататък работете само с любов, воля, смелост и, преди всичко, вярвайте в себе си и в живота.

В крайна сметка всичко със сигурност ще бъде добро; и ако видите, че нещо все още не се развива, тогава времето му все още не е дошло!

Бутилка номер 2
Време е: имате планове и проекти, които винаги сте оставяли настрани, мислейки, че не е време да се занимавате с тях. Имате оправдания като: “Не съм готов”, “Нямам пари”, “Сега не е време”, “Аз съм много зает”, и така минават дни, месеци, години, а вие така и не започвате с нищо.

Вашето послание е, че вече е дошло времето, когато трябва да действате!

Никога не е късно да планирате и да построите нещо. Вие все още сте млад, защото младостта е състояние на ума. Трябва да бъдете смели, трябва да обичате своя ум и душа и трябва да си дадете възможност да преследвате мечтите си!

Бутилка номер 3
Продължете да действате и вярвате: животът е училище. Всяка от ситуациите в живота ви ви дава уникален и ценен опит. Не е е време да се колебаете, а да се движите напред в това, което правите.

Вашето послание е, че не трябва да се отказвате! Продължете да действате и не губете вяра, защото най-доброто предстои да се случи!