НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете си индийска маска и ще разберете какъв човек сте!

Изберете си индийска маска и ще разберете какъв човек сте!

0
Изберете си индийска маска и ще разберете какъв човек сте!
Изберете си индийска маска и ще разберете какъв човек сте!

Изберете маска, която ви харесва най-много, и ние ще ви кажем какъв човек сте!

Защо избираме това, което избираме? Експертите казват, че нашият избор пряко определя личните ни качества, пише “The Daily Net”|.

Искате ли да се уверите в това?

1. Говореща маска

Ако изберете тази маска, тогава сте човек, който знае как да се изразява. Вие сте отличен оратор, а думите са вашето най-мощно оръжие. Можете да унищожите опонентите си, просто като им отправите няколко хапещи фрази.

Но това не означава, че вие злоупотребявате с това майстерство. Разбирате ценността на своя талант и внимателно претегляте думите си, преди да ги включите в действие. Знаете, че думите могат да лекуват или да вредят. И обикновено избирате първия вариант.

2. Смееща се маска

Ако изберете тази маска, вие сте човек, който обича да се забавлява добре и не се тревожи много за това, което казват другите. Обичате да се смеете и да се забавлявате във всяка ситуация. Вие сте човек, който живее в настоящето и се опитва да получи колкото се може повече от него. Най-невероятният факт за вас е, че имате голямо чувство за хумор, което показва високо ниво на интелигентност. Винаги разбирате вицовете и знаете как да се смеете дори и над себе си!

3. Зла маска

Ако сте избрали тази маска, тогава вие (все пак, както всички останали) имате скрита тъмна страна. Гневът може да бушува вътре във вас, почти без да се прояви, но е готов да изригване, като вулкан! Необходим му е само малък натиск.

Но това не означава, че не знаете как да контролирате гнева си. Със самодисциплина, всичко е наред, просто мразите, когато се опитват да ви провокират. Вие сте този, с когото трябва да бъдат по-внимателни, защото последствията могат да бъдат непредсказуеми.

4. Спокойна маска

Ако изберете тази маска, то вие сте тих, но много силен човек. Истинска сила лежи у вас. Вие сте скромен, но изобретателен. Вие сте този, който може да дойде на помощ, ако някой се нуждае от нея. Искате да общувате само с близки приятели, защото знаете, че не всеки може да ви разбере. Предпочитате да бъдете с онези, които ви приемат, такива каквито сте и по никакъв начин не ви променят.

5. Маска воин

Ако изберете тази маска, тогава имате душа на воин. Вие сте един от тези редки хора, които никога не се оттеглят. Вие се борите, дори когато други предпочитат да се предадат. Вашата уникална способност е постоянството.

Вие сте човек, който напълно използва възможностите си. Въпреки всичко, обаче, се опитвате да избегнете конфликтите и разногласията. Обикновено се биете сами. Вие сте един от онези редки хора, които ще се усмихнат, дори ако вътре във вас бушува торнадо.

6. Пасторска маска

Ако изберете тази маска, вие сте човек с високо развити интуитивни способности. Четете добре хората и можете да погледнете ситуацията от тяхната гледна точка. Това допринася за развитието на вашите емпатични умения. И това е отлично! Те са изключително ценни и знаете как да ги използвате, за да помогнете на другите. Вие сте човек, който няма да остави другия в беда и приятел, за когото човек може да умре.

7. Маска целител

Ако изберете тази маска, тогава имате златно сърце и свята душа. Вие сте родени да бъдете щедри, мили и да помагате на другите. Имате толкова голяма душа, че сте готови да помогнете, дори това да е в ущърб на вас самите.

Най-добрият аспект на вашата личност е, че правите тези неща, без да искате нищо в замяна. Вие помагате, защото сте вие. Въпреки че най-често нямате някой в живота си, който да помогне на вас.

8. Лидерска маска

Ако изберете тази маска, тогава вие сте родени да управлявате. Някои лидери се раждат, за да променят света. Кой знае, може би и вие сте такъв? Всичко, което правите, отразява вашите лидерски качества. Винаги се опитвате да бъдете пример за другите.

Като цяло ви се получава да управлявате. Затова не осъществявате мечтите и целите си сами. Но вие винаги уважавате и цените този, който ви се притича на помощ. Вие сте справедливи и въпреки че много хора ще се изплашат, най-лоялните и умни винаги ще бъдат там.